Acil para arayana tek SMS ile binlerce lira! Bu faiz oranına kaçmaz kredi kampanyası

Acil para arayana tek SMS ile binlerce lira! Bu faiz oranına kaçmaz kredi kampanyası
Vakıfbank'tan paraya ihtiyacı olanlara yönelik ilaç niteliğinde fırsat! İşte ayrıntılar...

Ekonomik zorluklarla başa çıkmak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank'tan harika bir haber var. Dolar kuru hızla yükselirken enflasyon rakamları artarken, pek çok insan geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu süreci atlatmanın yollarını arayanlar, yakınlarından borç istemek yerine bankalara yöneliyorlar. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası bankalar kendi faiz oranlarını değiştirme yoluna gitti. Ancak Vakıfbank, paraya ihtiyacı olanlara yönelik sunduğu kredi imkanı ile dikkat çekiyor.

Vakıfbank, bugüne kadar birçok kampanya ile adından söz ettiren bir devlet bankasıdır. Ekim ayı itibarıyla faiz oranlarını güncelleyen Vakıfbank, paraya ihtiyacı olan vatandaşlara nasıl ödeme yapacaklarını duyurdu. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, öncelikle SMS, şube veya mobil bankacılığı tercih edebilirler.

vakıfbank

Vakıfbank'ın sunduğu kredi seçenekleri arasında artan taksitli ve azalan taksitli seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca, 3 ay erteleme imkanı da sunularak ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Kredi taksitleri son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak ödenebilmektedir.

Kredi tahsis ücreti kredi tutarının %0.5'i olarak belirlenmiş olup, bu ücret üzerinden %15 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınmaktadır. Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilmiş olup sigorta tutarları bu hesaplamaya dahil edilmemiştir. Vakıfbank, kişiye özel olarak uygulanacak faiz oranlarının farklılık gösterebileceğini belirtmektedir.

vakıfbank

Başvuru sahibinin özellikleri, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi özellikleri, aylık faiz oranını etkileyebilir. Vakıfbank, kredi kullandırım koşullarını, uyguladığı faiz oranlarını değiştirme veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutmaktadır.

Paraya ihtiyacı olanlar için Vakıfbank'ın sunduğu bu kredi fırsatı, finansal sıkıntıları hafifletmek isteyen vatandaşlar için büyük bir kolaylık sunuyor. Tek bir SMS ile başvuru yaparak hesabınıza para girişi sağlamak artık çok daha kolay! Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Vakıfbank ile iletişime geçebilirsiniz.

Son Haberler