Ayçiçek yağına oh dedirten indirim geliyor! O marketlerde indirim için bekleyin

Ayçiçek yağına oh dedirten indirim geliyor! O marketlerde indirim için bekleyin
Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatı son dönemde ciddi oranda arttı. Türk mutfağının temel malzemelerinden biri olarak sıklıkla kullanılan ayçiçek yağının fiyatı vatandaşlar tarafından düzenli olarak takip ediliyor. O zincir market ayçiçek yağı için büyük bir indirim kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Türkiye genelinde artan ayçiçek yağı fiyatları, sofralardan endüstriyel mutfaklara kadar pek çok alanda kullanılan bu temel gıda ürününe olan talebi etkilemeye devam ediyor. Ayçiçek yağı fiyatlarının artışı tüketicileri kara kara düşündürüyordu. Ama o zincir market vatandaşı sevindiren bir indirim kampanyası haberini duyurdu. Detaylar haberimizde...

banka

MUTFAK MASRAFLARINI HAFİFLETECEK DEV YAĞ İNDİRİMİ GELİYOR!

Mutfak ürünleri arasında en çok satılanlardan biri olan Ayçiçek yağı büyük indirimde.

Zincir marketin sağlayacağı bu büyük indirim sayesinde ev hanımları, mutfak masraflarını önemli ölçüde azaltabilecek. 5 litre ayçiçek yağı 149,90 TL'ye düştü.

Market zinciri ayçiçek yağında büyük indirimler yaptı. Yemek pişirmede vazgeçilmez olan ayçiçek yağı önemli bir azalmadan yararlanır.

Son dönemde mutfak giderlerinin vazgeçilmez kalemi olan ayçiçeğinin fiyatına aşırı ve sık zam yapılması nedeniyle tüketiciler mağdur durumda. O Market zincirinin yürüttüğü kapsamlı kampanya sayesinde tüketiciler memnun kalacak. Ayçiçeğinin bu sürpriz indirimine ilişkin tüm detaylar ev hanımları tarafından yakından takip ediliyor.

AYÇİÇEK YAĞI 149 TL ‘DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA TÜKETİCİYLE BULUŞUYOR!

Ülkemizdeki dalgalı enflasyon oranları nedeniyle hayat pahalılığı zirveye ulaştı.

Yemek pişirmenin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan ayçiçeği söz konusu olduğunda, daha yüksek fiyatlara işaret eden etiketlerle sık sık ve üst üste yığılarak karşı karşıya kalıyoruz. Tüketiciler bu durumdan oldukça şikâyet ederken bir yandan da indirim kataloglarını ve piyasa haberlerini takip etmeye devam ediyor.

5 LT AYÇİÇEK YAĞINDAKİ DEV İNDİRİM

O zincir marketin 5 litrelik ayçiçek yağında uyguladığı büyük indirim, tüketicileri rahatlattı. Ayçiçek yağı son dönemdeki fiyat artışı nedeniyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

BİM Market, Sole marka ayçiçek yağının 5 litresinde 149 TL'lik indirimle manşetlere çıkmaya başladı. Fiyat düşüşü 27 Ekim'de başlıyor. Ayçiçek yağındaki büyük indirimin son günü 29 Ekim.

Tüketiciler ekonomik koşullar nedeniyle pek çok ürünü evinde satın alamıyor.

Veya indirim kategorilerini takip ederek alışveriş yapıyor, o ay almak istedikleri veya satın almaları gereken ürünlerin indirime girmesini bekliyorlar.

Ülkemizde ekonomik açıdan zorlu dönemlerde indirim hizmeti veren marketlerde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Son Haberler