Bankalara bu tutarda borcu olanlar dikkat! Karar verildi, tek hamlede hepsi silinecek!

Bankalara bu tutarda borcu olanlar dikkat! Karar verildi, tek hamlede hepsi silinecek!
Bu yıl bankaların kampanya yılı olduk desek abartmayız. Yeni bir kampanya haberi de bu üç bankadan geldi. İşte haberin detayları…

Bankalar müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye hız kesmeden devam ediyor. Bu üç bankada müşterilerinin yüzünü güldürecek özel bir kampanyaya imza attılar. Detaylar haberimizde…

banka

MECLİSTEN GEÇTİ! ₺60.000'YE KADAR OLAN TÜM SENET VE BANKA BORÇLARI KAPATILIYOR

TBMM'den onay çıktı! 60.000 TL'ye kadar tüm senet ve banka borçları kapatılıyor.

 Yeni kampanyanın onaylanmasıyla birlikte 60.000 TL nakit ihtiyacı olanlara artık borçlarını kapatmak için kredi verileceği açıklandı. Devlet destekli kampanya kapsamında 18 yaş üstü emeklilere öncelik veriliyor ve ödemeler aynı gün yapılıyor, tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı borçları kapatılıyor, tüm mallar iade ediliyor.

Borç kapatma kredisi adı altında başlatılan bu ihtiyaç kredisi geri ödemesi kapsamında, daha önce senet yoluyla borçlanan ve krediyi kullanmak ve bu borçlarını geri ödemek isteyen vatandaşlara, borçlarını 2014 yılında ibraz etmeleri halinde bu limitler dahilinde kredi verilecek. Senet alıyorlar ve artık bu krediyi bankaya geri ödeyerek işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Borç kapatma kredisi, devlet destekli faiz oranlarından yararlanan vatandaşlara 24 ay vadeli ve yalnızca kamu bankaları aracılığıyla verilecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanmak zorunda olan vatandaşlara yönelik yürütülen bu kampanyanın aynı gün hızlı bir şekilde halka ulaştırılacağı açıklandı. Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank şubelerinden, kimlik belgeleri, gelir belgeleri ve limit ödemesini bildiğiniz dekontlarla birlikte 3 kamu bankasının şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 Borcunu kapatmak için kredi kullanan kişiler, internet bankacılığı uygulaması aracılığıyla veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden transfer kredisi başvurusunda bulunmaları halinde olumsuz geri bildirim alabilirler. Bu durumda en yakın banka şubesine giderek işlemi gerçekleştirmek daha güvenli görünüyor.

.

.

Son Haberler