Nakit ihtiyacını, borçları bitiren kredi! Hemen başvurana anında onaylı 10.000 TL kredi

Nakit ihtiyacını, borçları bitiren kredi! Hemen başvurana anında onaylı 10.000 TL kredi
Nakit ihtiyacı olanlara müjde! 10 bin TL ödeme yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Nakit sıkıntısına çözüm arıyorsanız hemen bu bankalara gidin! 10 bin TL ödemeler başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

10 BİN TL ÖDEMELER BAŞLADI

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından araştırıyor. QNB Finansbank ve Denizbank müşterilerine özel 10 bin TL kredi kampanyasını başlattı. QNB Finansbank kredi kampanyasına başvuru yapmak için 5030 numarasına kimlik numarası yazıp göndererek başvuru yapabilirsiniz. Kimlik numarası ile başvuru yapanlara üç ay taksit erteleme fırsatı da sunuluyor. 

10 bin tl kredi desteği

Denizbank müşterilerine özel başlatılan kredi kampanyasından faydalanmak için KREDİM boşluk kimlik numarası boşluk doğum tarihi şeklinde mesaj atarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Kredi notu uygun olan kişiler anında onay alarak ödemelerini hesaplarından çekebilir. Aynı zamanda iki bankanın da kredi kampanyasından faydalanmak için dijital kanalları kullanabilirsiniz. QNB Finansbank ve Denizbank kredi kampanyaları kapsamında müşteriler nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayarak bütçelerine katkı sağlayabilirler. 

Son Haberler