Otomobil almadan önce bu listeye bakın! Bu modelleri seçenler karalar bağlıyor

Otomobil almadan önce bu listeye bakın! Bu modelleri seçenler karalar bağlıyor
Elektrikli araç talebi giderek artıyor. Ancak bu modeli tercih edenler çok pişman oluyor! Tüm detaylar haberimizde.

Araç almadan önce uzmanların uyarılarını dinlemeyen bin pişman olur! Bu modeli kimse tercih etmeyecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU MODELİ SEÇEN PİŞMAN OLUR

Ülkede elektrikli araç modellerine olan talep günden güne artarken otomobil yazarı Levent Köprülü elektrikli araçlarda yaşanan ikinci el satış artışı ve servis sorunları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Köprülü açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'Elektrikli araçların çok yaygın olmaması ve alt yapıların tam olarak oturmamış olması gibi sebeplerle elektrikli modellerin servislerinde sıkıntı yaşanıyor. Dünyada elektrikli otomobil marka sayısı her gün daha çok artmaya devam ediyor. Elektrikli araç talepleri arttı ve firmaların tahmin etmediği kadar çok satış yapıldı. Firmalar servis konusunda yatırım yaptı ama planlanan sayılardan daha yüksek satış yapıldığı için yatırım yeterli olmadı. 

bu modelleri tercih ederken çok dikkat edin

Önceden bir araç satın alınırken araç servisinin yaygın olması, kolay tamir edilebilmesi, parçaların kolay bulunabilmesi gibi durumlara dikkat ediliyordu. Şu an elektrikli araç alırken de bunlara dikkat etmek lazım. Son dönemde tüketiciler araştırma yapmadan satın almaya başladı bu sebeple aksaklıklar yaşanması normal. Elektrikli araçların diğer araçlardan farklı kullanımı var, kullanıcılar yeterince bilgilendirilmiyor. Bilgilendirme olmadığı için elektrikli araç kazaları artıyor ve servis sorunları yaşanıyor.' Hem ikinci el hem sıfır araç piyasasında yaşanan fiyat artışları devam ederken devletin yaptığı düzenlemeler otomobil pazarında dengenin değişmesine sebep oldu. Vatandaşlar yatırım için araç tercih etmeye başladı ancak piyasa bu şekilde dengesiz bir hal aldı. 

Son Haberler