TEB kredi musluklarını açtı! Acil nakit arayana 25.000 TL ihtiyaç kredisi 5 dakikada onaylanıyor

TEB kredi musluklarını açtı! Acil nakit arayana 25.000 TL ihtiyaç kredisi 5 dakikada onaylanıyor
Nakit ihtiyacı olanlara TEB müjdesi! 25 bin TL kredi ödemesi yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

TEB müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı! 25 bin TL uygun faizli kredi ödemeleri başlıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEB 25 BİN TL KREDİ ÖDEMESİ

TEB bankanın yeni müşterisi olan vatandaşlara özel yeni kredi kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında 50 bin TL'ye varan kredi ödemelerinde yüzde 1 faiz oranı uygulanacak. Kredi çekecek vatandaşlara uygulanacak faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişkenlik gösteriyor. Kredi notu 1879 ve üstü olan müşterilere yüzde 1 faiz oranı uygulanacak ancak kredi notu orta ya da düşük seviyede olan müşterilere uygulanan faiz oranı artış gösterecektir. 

teb 25 bin tl kredi kampanyası

Kredi kampanyası kapsamında aylık taksit tutarı 1.292.12 TL olurken toplam geri ödeme tutarı 46.661.07 TL olarak hesaplandı. Kredi almadan önce ilk olarak kendinize uygun kredi ve ödeme planı belirlemeniz gerekiyor. Kredi başvurusu yapmadan önce bankaların kredi kampanyalarını araştırarak kendinize en uygun kredi veren bankayı tercih etmek daha iyi olacaktır. Bankanın talep ettiği gerekli belgeleri hazırlayarak başvuru işleminizi yapabilirsiniz. Bankaların kredi başvuruları dijital kanallardan ya da şubeler üzerinden kolaylıkla yapılabilir. Başvurusu onaylanan müşteriler genel olarak ödemelerini aynı gün içinde alabilmektedir. Kredi çektikten sonra taksit ödemelerinizi geç ya da eksik yaparsanız kredi notunuz düşecektir. 

Son Haberler