Üniversite öğrencilerine aylık 1250 TL yardım! Başvurmayan hakkını kaybedecek

Üniversite öğrencilerine aylık 1250 TL yardım! Başvurmayan hakkını kaybedecek
Öğrenci desteklerine ilişkin yeni bir açıklama yayımlandı. Adaylara aylık 1.250 TL eğitim ödeneği verilecek. Başvuru formu ile detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Üniversite öğrencilerine maddi yardım ve burs ödenekleri devam edecek. Geçtiğimiz hafta redi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından burs ve kredi başvuru süreci başladı. Vakıf Müdürlüğü tarafından açılan Bursa ödemelerinin yanı sıra KYK burs ve kredi ödeme işlemleri de devam edecek. Vakıf Müdürlüğü tarafından da henüz burs başvurusu yapmamış olanlara da bir haber yayınlandı. Peki kredi ve burslar ne zaman ödeniyor? Başvuru koşulları nelerdir? işte detaylar..

Vakıf Müdürlüğü üniversite öğrencilerine burs verilmesi için düğmeye bastı. Vakıflar, Krediler ve Yurtlar Genel Müdürlüğü milyonlarca öğrenciye kapılarını açarak onlara burs ve kredi ödemelerinin yanı sıra aylık 1.250 TL eğitim ödeneği sağlıyor. Vakıf Genel Müdürlüğü'nden burs sağlanmasına ilişkin başvuru şartları ve detaylar da belli oldu. Peki Vakıf Müdürlüğü'nden kimler burs alabilir, Vakıf Müdürlüğü'nde hangi burs koşulları geçerlidir?

"Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.250 TL tutarında burs"

Üniversite öğrencilerine aylık 1250 TL yardım

Vakıf Müdürlüğü tarafından yapılan bşr açıklamada 2023-2024 eğitim-öğretim yılı üniversite öğrencisi burs başvurularını başlattığını duyurdu. VGM'nin öğrencilere sunduğu burs miktarı 1.250 TL'dir. Vakıf Müdürlüğü'ne burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin belirtilen süre içerisinde başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

2012'den beri eğitim bursu veren Vakıf Müdürlüğü'nün 1.250 TL'lik burs ödemesi Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

VGM Eğitim Bursuna nasıl başvurabilirim?

Vakıf Müdürlüğü tarafından verilen bursların başvuru süreci 31 Ekim'de sona eriyor. Bu tarihlerin arasında öğrenciler burs başvurularını Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait resmi internet sitesinden gerçekleştirebilirler. Eğitimi Teşvik Vakıfları Genel Müdürlüğü, 12 ay vadeli eğitim bursu ödeme tutarını 1.250 TL olarak belirledi.

Ayrıca bazı belediye ve kuruluşlar öğrencilere eğitim bursları vermeye devam ediyor. Burs başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin detaylara yerel yönetimlerin ve vakıfların resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.

Son Haberler