Gönderen Konu: Sizce bu laptop nasıl?  (Okunma sayısı 973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
Sizce bu laptop nasıl?
« : 23 Ocak 2012, 13:11:30 »
Bu haberi begendin mi ? =>
Tasarım programlarını çalıştırabileceğim bir bilgisayar arıyordum. Nette gezinirken Samsung Chronos’u gördüm, inceledim.

Teknik özelliklerinden çok tasarımına önem veren bir adam olduğumdan Chronos beni şimdiden tatmin etti diyebiliri. Alüminyumdan yapılmış ve çok karizmatik duruyor. Tuşları büyük ve alttan aydınlatmalı. Bu benim gibi gece kullanıcıları için süper özellik. Ayrıca sinir eden laptop klavyelerinden farklı olarak normal klavyelerde olduğu gibi sağda numaralar da var. Bu büyük bir rahatlık. Chronos’un  Intel Core i7-2675QM işlemcisi, 8 GB Ram’i varmış. Ekran kartı da 1 GB DDR5 bellekli HD6750 (AMD). 750 GB depolama alanı sunuyor. Şarjı 9 saat gidiyormuş. Pil ömrü de uzun. 3 yıl kullandığın zaman %80 kapasitesini koruyormuş. Ekranı da 15,6. Samsung’un ekran kalitesini biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çünkü adamlar çerçeveyi inceltip daha büyük ekran koymuş. Bilgisayar ağırlaşmamış yani.  Ayrıca oyun bilgisayarı olarak da performansı çok iyiymiş.

Ben çok beğendim de sizce nasıl bir laptop? Alak mı kankalar? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
Ynt: Sizce bu laptop nasıl?
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2012, 14:40:01 »
Güzel bişeye benziyo yoksa aldın mı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2012, 09:18:13 »
Güzel bişeye benziyo yoksa aldın mı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Yok ya... İnceledim. Hafif meylettim ama daha almadım. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)
Özellikleri de kendisi de çok güzel. Sence nasıl?

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2012, 10:26:22 »
Bence iyi paran varsa kaçırma derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2012, 15:13:21 »
Bence iyi paran varsa kaçırma derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Onay verdin yani? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)
Çok sağlam bilgisayar ya. Tipi falan da çok süper...

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2012, 16:07:10 »
aynen onay çıktı bence kaçırma derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2012, 14:49:04 »
aynen onay çıktı bence kaçırma derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Sonuç o olacak gibi zaten. Ekren özellikleri falan süper ya, gözümü alamadım. Git dene bir tekno markette. Farkı fark edeceksin. :p

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2012, 08:00:40 »
Bana kalsa denemeden al derim ucuz özellik sağlam daha ne istiyor yane Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ama ben bulsam macbook alcam Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2012, 09:49:59 »
Bana kalsa denemeden al derim ucuz özellik sağlam daha ne istiyor yane Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ama ben bulsam macbook alcam Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Sen de mi yeaa...

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2012, 11:00:08 »
Yes bende yeah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2012, 15:40:41 »
Yes bende yeah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ne buluyorsunuz bir anlasam. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2012, 17:07:14 »
Yahu adobe serisi kullandın mı ? elbet kullanmışındır, windows işletim sisteminde çok ağır ve performans alamıyorum. Mac işletim sisteminde üstün performans ve hiç kasmayan bir durum var. Adobe oldukça iyi çalışan bir işletim sistemi ve özelliklerinin iyi olmasını isteyen bir yazılımdır.

Her halde açıklayıcı olmuştur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2012, 15:58:30 »
Yahu adobe serisi kullandın mı ? elbet kullanmışındır, windows işletim sisteminde çok ağır ve performans alamıyorum. Mac işletim sisteminde üstün performans ve hiç kasmayan bir durum var. Adobe oldukça iyi çalışan bir işletim sistemi ve özelliklerinin iyi olmasını isteyen bir yazılımdır.

Her halde açıklayıcı olmuştur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Kullandım ama performans ölçecek kadar değil. Ama MAC'in eksikleri falan gözüme batıyor. Bir de kendi ürünlerine bağımlı bırakıyorlar. Bu kötü bir şey bence.

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2012, 15:22:02 »
Beni daha kendi ürünlerine bağımlı bırakmı çünkü sürekli windowsda çözümü buluyorum mac'de istedeğimi yapıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

pirus

• Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2012, 16:12:38 »
Beni daha kendi ürünlerine bağımlı bırakmı çünkü sürekli windowsda çözümü buluyorum mac'de istedeğimi yapıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Anlamadım ya. :/

Seo4Smf Tagleri: laptop nasıl