Bu haberi begendin mi ? =>Tasarım programlarını çalıştırabileceğim bir bilgisayar arıyordum. Nette gezinirken Samsung Chronos’u gördüm, inceledim.
Teknik özelliklerinden çok tasarımına önem veren bir adam olduğumdan Chronos beni şimdiden tatmin etti diyebiliri. Alüminyumdan yapılmış ve çok karizmatik duruyor. Tuşları büyük ve alttan aydınlatmalı. Bu benim gibi gece kullanıcıları için süper özellik. Ayrıca sinir eden laptop klavyelerinden farklı olarak normal klavyelerde olduğu gibi sağda numaralar da var. Bu büyük bir rahatlık. Chronos’un Intel Core i7-2675QM işlemcisi, 8 GB Ram’i varmış. Ekran kartı da 1 GB DDR5 bellekli HD6750 (AMD). 750 GB depolama alanı sunuyor. Şarjı 9 saat gidiyormuş. Pil ömrü de uzun. 3 yıl kullandığın zaman %80 kapasitesini koruyormuş. Ekranı da 15,6. Samsung’un ekran kalitesini biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çünkü adamlar çerçeveyi inceltip daha büyük ekran koymuş. Bilgisayar ağırlaşmamış yani. Ayrıca oyun bilgisayarı olarak da performansı çok iyiymiş.
Ben çok beğendim de sizce nasıl bir laptop? Alak mı kankalar? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap