Gönderen Konu: tanısma proje özel  (Okunma sayısı 697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtfloor

• Yeni Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
tanısma proje özel
« : 21 Ocak 2012, 12:36:04 »
Bu haberi begendin mi ? =>
arkadaslar merhaba,  istanbul maltepe  merkezde  işletmede çalışıyorum patronum  mimarlık dekorasyon üzerine müthiş bir proje  için  program yazdırmaya  çalışıyor onaylı   kosgeb desteği  bile  var  sadece bu işi bile  yazılımcılara  anlatabilmek içim yazılımcılara analistlere anlatabilmek için excell  tabanlı bir  formül deposu  kurgulamakta  ve  yardım aramakta   meraklı  ve  excell axess  delisi  arıyor anlayacağınız maltepe de merkezden biri varsa  tanışmak ister  ücrette  vermek istediğini biliyorum ama düzgün birini i,ster  ilgilenen arkadaşlar var ise bana  mail atsınlar  adım hakan tepe

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

¨°o.O Samba O.o°

• (¯`·._.·[ Rυн HαѕTαѕı ]·._.·´¯)
  • Site Sahibi
  • *
    • Teknoloji Portal
Ynt: tanısma proje özel
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2012, 23:02:31 »
Hoş Geldiniz.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

AlwayS Good

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

ingilizalee

• «•нα¢кєя αℓι¢єм™•»
  • Üye
  • *
  • HackeR ALicem !
    • ArLiFM - HosgeLdiniz !
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2012, 23:21:53 »
Forumumuz'a HoşgeLdiniz...
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

tuna09

• Admin
  • *
  • _(TAZ)_
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2012, 15:22:53 »
Öncelikle foruma hoş geldiniz Hakan Bey. Bu bahsettiğiniz yer tam olarak neresidir ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

akillitahta

• Yeni Üye
  • *
  • www.veteknoloji.com
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2012, 11:29:24 »
 akıllı tahta,yazı tahtası  ayrıca  egitim araçları,okul malzemeleri,fen labaratuarları,fizik labaratuarları  ve mobilyalarını saglamak amaçlı olarak 2006 yılında türkiye'de egitim camiasında değerli ögretmenlerimize ve okul yöneticilerine hizmet için kurulmuş olan başarım egitim araçları teknoloji gereçleri ltd şti firmamız adana merkezli olarak ,antalya  hom ofis olarak  hizmet vermekteyiz.
antakya belen kaymakımlığı tarafından 2007 yılında başlatılan   akıllı tahtasız okulumuz kalmasın kampanyası ile  okullarımıza emko başarım olarak 4  yıl içerisinde 80 adet akıllı tahta takarak
belen kaymakamı tarafından başlatılan kampanya sonucunda diğer bagışcılar ile birlikte  antakya yöresinde 250 adet akıllı tahta ile dersliklerde egitim verilmektedir ,.
silifke kaymakamlığının başlatmış bulunduğu akıllı tahtasız okul kalmasın amaçlı olarak 156 dersliğe akıllı tahta takarak egitime katkıda bulunmuş bulunmaktayız, bu çalışmalarda başarım egitim araçları ltd şti olarak okullarımızda  1 sınıftan 8 ci sınıfa kadar  ögretmenlirimize emkotech 2,0 egitim dvd  ücretsiz olarak verilmiş olup ve ömür boyu  güncelleme okullarımıza ücret talep edilmen verilmeye devam etmekteyiz.
sorularınız olduğu takdirde sizlere hizmet veren firmamız her zamanki gibi yanınızda olacakdır  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap     ayrıca Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap dan bizlere ulaşacak adresleri elde edebilirsiniz
saygılarımızla
başarım egitim araçları teknoloji gereçleri ltd şti
meb ögretmen hatlarımız 0505 865 76  89 adana- 0506 860 35 55 antalya
Gökhan GÖK

Seo4Smf Tagleri: tanısma