Oyunculardan tepki geldi: Rocket League o özelliğini sonlandırıyor!

Oyunculardan tepki geldi: Rocket League o özelliğini sonlandırıyor!
Rocket League, oyuncudan oyuncuya takas özelliğini kaldırma kararı aldığını duyurdu. Alınan bu karar büyük tepkiye neden oldu. İşte detaylar...

Rocket League geliştiricisi Psyonix'in oyuncudan oyuncuya takası sonlandırması, hayranların yarış oyununun oynamaya değer olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu.

11 Ekim'de Psyonix, 5 Aralık 2023 tarihinde oyuncudan oyuncuya ticaretin kaldırılacağını açıkladı. Bu duyurunun yanı sıra, geliştirici Rocket League'e gelen değişiklikler hakkında daha fazla ayrıntıya giren bir blog yazısı paylaştı. Bu karar "Epic'in oyun kozmetikleri ve eşya mağazası politikalarına genel yaklaşımıyla uyum sağlamak" amacıyla alındı.

Oyuncudan oyuncuya takas bitiyor

Yazıda, "Bu, bazı Rocket League araçlarının zaman içinde diğer Epic oyunlarına gelmesi ve oyunlar arası sahipliği desteklemesi için gelecek planlarının önünü açıyor" denildi. Ayrıca, oyuncuların kopya veya istenmeyen eşyalarla ne yapması gerektiği, üçüncü taraf ticaret web sitelerinin ve önceki takasların etkilenip etkilenmeyeceği ve daha fazlası dahil olmak üzere uygulanmakta olan değişikliklerle ilgili bir dizi soru da yanıtlanıyor.

Anlaşılır bir şekilde, birçok oyuncu oyunun takas özelliğini kullandığından, Rocket League hayranları bu değişikliklerin yürürlüğe girmesinden pek de memnun değil.

Alınan bu kararla birlikte oyuncular sosyal medyada tepki üstüne tepki göstermeye başladı. Alınan karar epey tepki çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Son Haberler