Belediyeye kadrolu zabıta alımı yapılacak! KPSS 60 puan başvuru için yetiyor

Belediyeye kadrolu zabıta alımı yapılacak! KPSS 60 puan başvuru için yetiyor
Cizre Belediyesi'ne zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! Ayrıntılar haberimizde...

Cizre Belediyesi tarafından zabıta memuru ve itfaiye eri alımı için ilan verildi. Buna göre, belediye bünyesine 40 yeni personel katılacak.

İlanda belirtildiğine göre, 20 kişi zabıta memuru olarak, 20 kişi de itfaiye eri olarak göreve başlayacak. Başvuru şartlarına göre adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından yoksun bulunmaması ve herhangi bir suçtan dolayı mahkum olmamış olması gerekiyor.

Erkek adayların askerlik durumunun da uygun olması bekleniyor. Adayların görevini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecek psikolojik ve fiziksel koşullara sahip olmaları şart koşuldu.

cizre belediyesi zabıta alımı

Başvuru için KPSS puanı da aranıyor. Zabıta memuru adayları için KPSS P3 puan türünden, itfaiye eri adayları için ise KPSS P93 puan türünden asgari belirtilen puan kadar almış olmaları gerekiyor.

Adayların en fazla 30 yaşında olmaları ve itfaiye eri olanların kapalı alan korkusu gibi sağlık sorunlarının bulunmaması da aranan diğer şartlar arasında. Sürücü belgesine sahip olmak zabıta memurları için, itfaiye erleri için ise sağlık açısından uygun olma koşulu aranıyor.

Başvurular 18-22 Aralık tarihleri arasında Cizre Belediyesi'ne şahsen yapılacak. Başvuru yapacak adayların tüm şartları taşımaları gerekiyor.

Son Haberler