Dilan Polat aşkından öldüğü kocasını hemen sattı! Emniyetteki ifadesinde şok sözler!

Dilan Polat aşkından öldüğü kocasını hemen sattı! Emniyetteki ifadesinde şok sözler!
Dilan Polat ile Engin Polat hakkında başlatılan operasyonlarda yakalanarak gözaltına alınan 24 kişinin 18'inin sabah adliyeye sevk edildikleri bildirildi. Şüpheli şahısların İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen sorgularında ise nasıl ifade verdikleri merak ediliyordu. İşte Polat çiftinin ilk ifadeleri..

Engin Polat ile eşi Dilan Polat’a karşı başlatılan soruşturmada çiftin emniyette verdikleri ilk ifadelerine ulaşıldı. İfadede Dilan Polat’ın sorgu süresince ağlayarak anlatım verdiği belirtilirken çift, aylık gelirlerinin ise 50-200 bin içinde bulunduğunu beyan ettikleri aktarıldı. Engin Polat ise üstlerine atılı bütün suçlamaları reddetti.

Dilan Polat

Diğer taraftan; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Polat çiftinin de aralarında oldukları şüphelilerle alakalı ‘'suç gelirleri aklanması önlenmesi ve vergi usul kanunuyla futbol ve diğer spor müsabakalarda bahis ve şans oyunlarının düzenlenmesi kanunlarına karşı muhalefet’ suçlamalarından tahkikat başlatılmıştı. Söz mevzusu tahkikat çerçevesinde bir çalışma başlatan Mali Suçlarla Mücadele ekipleri aklarında soruşturma sonucu bulunan 34 şüpheliden 24’ünü gözaltına alarak emniyete ifadeye getirdi.

Dilan Polat

Mal varlıklarına el konulmuş olan şüphelilerin kilit isimleri olan Dilan ve Engin Polat'ın polise verdikleri ifadelerine ulaşılırken Dilan Polat’a şirketlerle alakalı yöneltilen sorulara tutarsız ifadeler verdiği, sorgu süresince ağlamış olduğU bilgisine ulaşıldı. Dilan Polat'ın kamet değişikliğiyle alakalı soruya ise “Çocukların okulu için yaptık" ifadelerini kullanarak cevap verdiği sadece söylenilenin aslı astarı olmayan olduğu öğrenildi. 

Dilan Polat

Son Haberler