O üniversiteye KPSS 60 puanla personel alımı! İşte başvuru şartları ve detaylar

O üniversiteye KPSS 60 puanla personel alımı! İşte başvuru şartları ve detaylar
Hastaneler, belediyeler, üniversiteler ve birçok kamu kurumu, personel alımı yapacaklarını sırayla duyurmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda Eskişehir Üniversitesi'nin de yeni personel alımını gerçekleştireceği açıklandı. İlanın ayrıntıları haberimizde..

Eskişehir Teknik Üniversitesi, yaşanan personel eksikliğininin giderilmesi adına yeni bir ilan yayınladı ve çeşitli birimlere 51 sözleşmeli personel alımının yapılacağını duyurdu. Peki; Personel alım kadrosu nedir, personel alımında talep edilen koşullar nelerdir ve eğitim şartı nedir? İşte detaylar..

"Eskişehir Üniversitesi, personel alımı yapacak"

Üniversitenin personel eksikliğini gidermek amacıyla yayınlanan personel alım ilanının detayları aşağıdaki gibi olup:

KPSS P94 (Minimum 60 puan) puanına dayanarak 6 erkek destek personeli seçilecektir,

KPSS P94 puanıyla 7 kadın destek personeli seçilecektir,

KPSS P93 (en az 60 puan) puanına göre, 8 erkek Destek Personeli işe alınacak,

KPSS P93 (en az 70 puan) puanına dayanarak, 25 büro personeli alınacaktır,

KPSS P93 puanın en az 70 olması şartıyla, toplam 51 personel alımı yapılacak. Bu personel alımı, 5 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisine yönelik yapılacak.

Sözleşmeli personel alım şartları

Eskişehir Teknik Üniversitesi, tarafınca gösterilen personel alım ilanı müracaat yapmak isteyenler sözleşmeli personel alımına yönelik birtakım koşulları yerine getirmesi gerekiyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafınca gösterilen duyuru detayında yer edinen personel müracaat şartları şöyle:

Adayların, 17 Kasım 2023'e kadar bütün işlemlerini tamamlamış olması gerekiyor. Yukarıda belirtilen görevleri sürekli yapmasına mani olabilecek sıhhat probleminin ve engelinin bulunmaması ise ranan şartlar içinde yer almakta.

Bazı durumlarda gereksinim dahilinde, vardiyalı emek harcama sistemine ayak uydurması da gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşıyanlar puan listesi baz alınarak her unvanda belirlenmiş olan kontenjan sayısına bakılırsa aslolan ile yedek olmak suretiyle alımlar yapılacaktır. Personel alım müracaat işlemleri ile alakalı ayrıntıları üniversitemiz web sayfası üstünden ulaşabilirsiniz.

Son Haberler