Acil nakite ihtiyacı olanlar müjde! O bankalardan flaş kredi kampanyası: Başvurunan herkesin cebi parayla dolacak!

Acil nakite ihtiyacı olanlar müjde! O bankalardan flaş kredi kampanyası: Başvurunan herkesin cebi parayla dolacak!
Ekonomik kriz döneminde, bankalar acil nakit ihtiyacı olan veya araba ve ev satın almak için para sıkışmış kişilere yardımcı olmak amacıyla kredi limitlerini ve faiz oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar...

Son günlerde ABD'de faiz artışına rağmen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz oranlarını sabit tutma kararı aldı. Ancak son dönemde düşük seyreden faizler aniden kamu ve özel tüm bankalarda yükselmeye başladı. Ziraat, Vakıf, Halkbank, Garanti, TEB, İş Bankası ve diğer bankalar, konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi olmak üzere üç ayrı kategoride müşterilere düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarını duyurdu. Bu nedenle "Faiz oranlarındaki son durum nedir? Düştü mü, yükseldi mi?" soruları gündemde yer almaya başladı.

Son günlerde Türkiye'de, ABD'deki faiz artışlarına rağmen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz oranlarını sabit tutma kararı almasıyla birlikte, faiz oranlarıyla ilgili durum değişiklik göstermektedir. Ancak, son zamanlarda düşük seyreden faizler aniden kamu ve özel tüm bankalarda yükselmeye başlamıştır. Bu durum, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Garanti Bankası, TEB, İş Bankası ve diğer bankaların konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi gibi üç farklı kategoride müşterilere düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarını duyurmalarıyla daha da belirgin hale gelmiştir. Bu nedenle, "Faiz oranlarındaki son durum nedir? Düştü mü, yükseldi mi?" gibi sorular gündemde önemli bir yer tutmaktadır. Şimdi, banka banka kredi faiz oranlarının güncel durumu ve detaylarına bir göz atalım. İşte banka banka kredi faiz oranlarının güncel durumu ve detayları...

İŞTE 6 BANKADAKİ GÜNCEL KREDİ FAİZ ORANLARI

kredi

HALKBANK

Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,94 faiz oranıyla 50.000 Türk Lirası'na kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunulmaktadır. 50.001-100.000 Türk Lirası arasındaki tutarlar için ise 24 ay vade, 100.001 Türk Lirası üzeri tutarlar için ise 12 ay vade seçeneği bulunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası, 50.000 Türk Lirası'na kadar olan krediler için 36 aya kadar vade seçeneği sunarken, 50.001 Türk Lirası ve üzeri ile 100.000 Türk Lirası arası krediler için 24 aya kadar vade imkanı sağlamaktadır. Ayrıca 100.001 Türk Lirası ve üzeri krediler için ise maksimum 12 ay vade uygulanmaktadır.

VAKIFBANK

Vakıfbank, kredi limitleri ve vade aralığına bağlı olarak değişen faiz oranları sunmaktadır. 3.000-125.000 Türk Lirası arasındaki krediler için 3-36 ay vade seçenekleri bulunmaktadır. Faiz oranları aylık %1.57'den başlamakta olup, kredi tahsis ücreti ise %0.5+BSMV olarak belirlenmiştir.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

İş Bankası, 100.000 Türk Lirası üzerindeki krediler için maksimum 12 ay vade sunarken, 50.000 Türk Lirası - 100.000 Türk Lirası arasındaki krediler için ise 24 ay vade ile sınırlıdır. 50.000 Türk Lirası ve altındaki kredilerde ise en fazla 36 ay vade uygulanmaktadır.

YAPI KREDİ

Yapı Kredi, kredi tutarınıza ve vade seçeneğinize bağlı olarak uygun faiz oranları sunmaktadır. İhtiyaç kredisi hesaplaması yapmak ve onaylanan ihtiyaç kredinizi kullanmak için kredi tutarınızı ve vadeyi seçmeniz yeterlidir. Bankacılık düzenlemeleri gereği, 16 Eylül 2021 tarihinden sonra açılan ihtiyaç kredilerinde kalan ana para bakiyesi toplamı 50.000 Türk Lirası üzerinde ve 100.000 Türk Lirası altında ise yeni kredinizin vadesi en fazla 24 ay, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 21 ay olabilir. Ana para bakiyesi toplamı 100.000 Türk Lirası üzerinde ise vadesi en fazla 12 ay, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 9 ay olarak belirlenmektedir.

ING BANK

ING Bank, ihtiyaç kredisi kampanyalarını 3-36 ay vade seçenekleriyle sunmaktadır. Aylık akdi faiz oranları %2,09 ile %6,99 arasında değişmektedir ve ödeme performansına bağlı olarak farklılık gösterebilir. 5.001-50.000 Türk Lirası arasındaki tutarlar için 3 ay erteleme seçeneği ve 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulmaktadır.

Son Haberler