Akbank Esnaflara 1 Yıl Ödemesiz Kredi İmkanı Sunuyor!

Akbank Esnaflara 1 Yıl Ödemesiz Kredi İmkanı Sunuyor!
Akbank Esnaflara 1 Yıl Ödemesiz Kredi İmkanı Sunuyor!

Akbank, teknolojik yatırımları ve Axess kartta gerçekleştirdiği kampanyaları ile adından sıkça bahsettiriyor. En son 10.000 TL faizsiz kredi kampanyası ile müşteri sayısını artırmayı başaran banka, şimdi de esnaflar için bir fırsat sunuyor. Akbank, esnaflara tam 1 yıl ödemesiz ya da 1 yıl içerisinde istenilen zaman ödemeli kredi vereceğini duyurdu. Peki, Akbank'ın verdiği bu 1 yıl ödemesiz kredi kimlere verilecek ve başvuru şartları nelerdir?

Akbank 12 Ay Geri Ödemesiz Kredi

Akbank, 12 ay geri ödemesiz krediyi esnaflara özel olarak sunuyor. Banka, krediyi esnafların finansman ihtiyacını karşılamak için veriyor. Krediyi kullanan esnaflar, 1 yıl içerisinde istedikleri zaman ve tutarda ödeme yapabiliyor. İşleri iyi gittiğinde daha fazla, kötü gittiğinde ise az ödeme seçeneği sunan kredi, esnafların rahat bir nefes almasına olanak sağlıyor.

Akbank 1 Yıl Ödemesiz Kredi Detayları

- Olduğunda Öde, 12 ay vadeli spot kredi başvurularında geçerli,
- Anapara ödemesini kredinin vadesini aşmamak koşuluyla istediğiniz zaman yapabilirsiniz,
- İstediğiniz tutarda anapara ödemesi yapabilirsiniz,
- Kredi faizi Mart - Haziran - Eylül - Aralık ayları sonunda yapılacaktır,
- Faiz oranı değişikliklerinden krediniz etkilenmeyecektir,
- Anaparayı erken kapamak isterseniz, erken kapama komisyonu ödemezsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvuru yapmak için cep telefonunuzdan "OLDUGUNDAODE" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 4425'e SMS göndermeniz yeterli olacaktır.

Akbank'ın esnaflar için sunmuş olduğu 1 yıl ödemesiz kredi imkanı, finansman ihtiyacı olan esnaflar için önemli bir fırsat sunuyor. Esnaflar, kredinin geri ödemesini işleri iyi gittiğinde daha fazla, kötü gittiğinde ise az ödeme seçeneği ile gerçekleştirebiliyor. Başvuru için SMS göndermeniz yeterli olacak.

Son Haberler