Akbank, Otomatik Fatura Ödemelerinde Yapılan Harcamalara 1500 TL İade Kampanyası Başlattı

Akbank, Otomatik Fatura Ödemelerinde Yapılan Harcamalara 1500 TL İade Kampanyası Başlattı
Akbank, Otomatik Fatura Ödemelerinde Yapılan Harcamalara 1500 TL İade Kampanyası Başlattı

Akbank, müşterilerine yönelik indirim ve kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni bir kampanya duyurusu yapan banka, Otomatik Fatura Ödemelerinde yapılan harcamalara 1500 TL'ye kadar iade fırsatı sunuyor. Kampanya 30 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Akbank'ın kampanyaları, bankanın resmi web sitesi üzerinden takip edilebiliyor. Banka, 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre, Akbank müşterileri, Otomatik Fatura Ödemeleri kapsamında yapacakları harcamalarla 1500 TL'ye kadar iade kazanabilecekler.

AKBANK KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI:

  • Kampanyadan 2 - 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip eden yeni müşteriler ve bilgilendirme yapılan Akbanklılar yararlanabilir.
  • Kampanya, 2 - 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank vadesiz mevduat hesabı veya Akbank kredi kartı (Axess, Wings veya Free) üzerinden verilecek yeni otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşteriler, sonraki aylar için iade kampanyasından faydalanamayacaklardır.
  • Otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300 TL, toplamda ise 5 ay boyunca 1500 TL'ye kadar iade fırsatı sunulmaktadır.
  • Otomatik fatura ödeme talimatı verildikten sonra takip eden ayın ilk günü, fatura tutarına bağlı olarak 300 TL'ye kadar iade yapılacaktır. Fatura tutarı 300 TL'nin altında ise ödenen fatura tutarı kadar iade gerçekleştirilecek, üzerinde kalan tutarlarda ise aylık maksimum 300 TL iade yapılacaktır.
  • Bir müşteri kampanya dönemi içinde aylık maksimum 300 TL, toplamda ise maksimum 1500 TL iade alabilir.
  • Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin ödemelerine ilişkin ilk kontroller 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecektir.
  • Kampanya dönemi içinde iptal edilen ve sonrasında yeniden verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya, mobil uygulama üzerinden Akbanklı olma aşamasında olan müşteriler için 31 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasındaki işlemleri tamamlayacak olanlara da uygulanabilir. Bu müşterilerin son otomatik fatura ödeme verme tarihi 30 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir.
  • İadeler, müşterilerin açık vadesiz TL hesaplarına yapılacaktır.

Akbank'ın Otomatik Fatura Ödemeleriyle gerçekleştirilen harcamalara yönelik iade kampanyası, müşterilere ekonomik avantajlar sunarken, düzenli fatura ödemelerini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Son Haberler