Akbank’tan 15.000 TL Faizsiz Nakit Destek Kampanyası

Akbank’tan 15.000 TL Faizsiz Nakit Destek Kampanyası
Akbank’tan 15.000 TL Faizsiz Nakit Destek Kampanyası

Akbank, müşterilerine özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyacı olan kişiler için 15.000 TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin tek şartı ise Akbank müşterisi olmaları.

Akbank Müşterisi Olmak Yeterli!

Akbank’ın özel kampanyaları kapsamında, ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmayı hedefliyor. Yeni müşteriler için sunulan “müşteri ol” seçeneği ile 15.000 TL nakit desteği sunuluyor. Akbank müşterisi olmak isteyenler, uygulama üzerinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bunun yanı sıra bankanın şubelerine giderek, müşteri olma işlemi de kolaylıkla tamamlanabiliyor.

Gerçekleştirilen işlemler sonucunda 15.000 TL nakit desteği alan kişiler, geri ödemelerini 6 ay içerisinde yapabiliyorlar. Ayrıca bu kampanyadan sadece bir kez faydalanılabiliyor.

İhtiyaca Özel Kredi Fırsatları

Akbank, ihtiyaç kredisi kapsamında 100.000 TL’ye kadar kredi çekme fırsatı da sunuyor. Geri ödemelerde vade seçenekleri ile de ön plana çıkan banka, kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar olan kişiler için 36 ay vade ödeme seçeneği, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki işlemlerde ise 24 aya kadar vade seçenekleri sunuyor.

Faizsiz Kredi Fırsatlarıyla Halkının Yanında

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm olmayı hedefleyen bir banka olarak faizsiz kredi fırsatları da sunuyor. Bankanın sunduğu kampanyaların yanı sıra, mobil uygulama ve müşteri hizmetlerinden faydalanarak tüm fırsatlardan yararlanmak mümkün.

Müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlara özel kredi fırsatları ile halkının yanında olan Akbank, enflasyon gibi zorlu koşullarda bile müşterilerine destek olmayı hedefliyor.

Son Haberler