Çarçabuk para isteyene Ziraat Bankası sürpriz yaptı! Telefondan tek başvuru 10.000 TL kredi kapısını açacak

Çarçabuk para isteyene Ziraat Bankası sürpriz yaptı! Telefondan tek başvuru 10.000 TL kredi kapısını açacak
Ziraat Bankası, yeni duyurusunu yaptığı 'Bireysel İhtiyaç Kredisi' kampanyasında 10.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Kampanya, tüketici kredisi ödemelerinin uygun faiz oranlarıyla vatandaşlara sunulacağını duyurdu. Ziraat Bankası müşterileri bu kampanyaya katılım göstererek işlemlerini daha hızlı tamamlayabilmektedir. Başvurusu üzerine onay alan herkes, ihtiyaç kredisini anında hesabında görebilecek. Bu kredi seçeneği diğer bankalara göre düşük faiz oranlarıyla sunulmaktadır.

Ziraat Bankası'nın 10.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar yeni ihtiyaç kredisi kampanyası bireysel ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlara yönelik büyük fırsat. Başvuru süreci hızlı ve kolaydır, onaylandığınız anda ihtiyaç krediniz hesabınıza aktarılacaktır. Nakit ihtiyacı olanlar aynı gün kredi başvurusunda bulunup onay alabilirler. Bu bankanın finansman seçeneklerinde düşük faiz oranları bulunmaktadır.

Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, özellikle de bankanın müşterisi olan vatandaşlar, uygulama üzerinden ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm bulabiliyor. Tüketici finansmanı başvurunuz onaylanırsa aynı gün ödeme alırsınız, 5 dakika içinde bilgilendirilirsiniz ve rekabetçi faiz oranlarından yararlanırsınız. Ziraat Bankası, kişilerin mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla kredi ödemesi alabilmelerine olanak sağlayan hizmetler sunmaktadır.

Son Haberler