Gimsa ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! Ayçiçek yağı fiyatlarında kallavi indirim... 4-5 litre stok patladı

Gimsa ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! Ayçiçek yağı fiyatlarında kallavi indirim... 4-5 litre stok patladı
Döviz kurunda yaşanan artışlar, tedarik zinciri sorunları temel gıda ürünlerine ciddi zamların yapılmasına neden oldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarında kallavi indirim... 4-5 litre stok patladı... Gimsa ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! Her geçen gün gıda ürünlerine zamların yapılması halkı zor duruma düşürmekte. Gıda ürünlerini indirimli almak isteyen halk, marketlerin indirimlerini yakından takip etmektedir. Marketler zinciri olan Gimsa, sıvı yağ fiyatlarında ciddi indirimler yapıyor. Zamların korkusuyla markete bile girmekten korkanlara Gimsa harika bir indirimle davetiye çıkardı. Gimsa marketler zincirinin yüzünüzü güldürecek devasa indirimlerinin detayları haberimizde…

Gimsa’da Sıvı Yağın Birim Fiyatı

Gimsa, diğer marketlere göre çok büyük indirimler yaparak müşteri toplamaya devam ediyor. Son zamanların zam şampiyonu; sıvı yağ. Bazı marketler sıvıyağ alımını adetle sınırlandırarak satmakta. Gimsa ise sıvıyağ ve diğer temel gıda ürünlerinde yaptığı indirimlerle takdir toplamaya devam ediyor. Sıvıyağ, her yemeğin temel malzemesi olduğundan çok fazla tüketilmektedir. Ailenin en temel ürünü olarak nitelendirilen sıvıyağı daha uygun fiyata almak istiyorsanız adresiniz Gimsa olmalıdır.

Dünya genelinde en yüksek enflasyon rakamlarına sahip ülkelerinden biri olan ülkemizde her gün ürünlere zam gelmekte. Genel olarak ürünlere yapılan zamma marketler ilave zamlar ekliyor. Durum böyle olunca temel gıda ürünlerini alabilmek bile zor olmaya başlıyor. Gimsa, halkı bu zor durumdan kurtarmak için sıvıyağ başta olmak üzere pek çok üründe ciddi indirimler yaptı. Gimsa yetkilileri, ürün fiyatlarına ciddi zamlar yapılmadığı müddetçe herhangi bir artış yapmayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından vatandaşların alışveriş için Gimsa marketlerine akın etmesi bekleniyor.

gimsa-aycicek-yagi-fiyatlari-dibi-gordu-aycicek-yagi-fiyatlarinda-kallavi-indirim-4-5-litre-stok-patladi1.jpg

İndirimli Sıvıyağ Fiyatları Gimsa

Ünlü ekonomistler, ülkemizde yaşanan enflasyona karşı alınacak tedbirleri sıralayarak yetkilileri uyarmaktadır. İnsanlar da kendi aile ekonomilerini enflasyona karşı korumak için çeşitli tedbirler almaktadır. Enflasyona karşı verilen savaşta en etkili yol, ürünleri indirimli almaktır. Çok küçük indirimler dahi toplandığında aile bütçesine ciddi anlamda katkı sağlıyor. Gimsa, halkın bütçesine destek vermek için sıvıyağ fiyatlarını indirdi. Gimsa’daki fiyatlar uzun süredir diğer marketlerdeki fiyatların çok altında seyrediyor. Ciddi bir yükseliş olmadığı müddetçe Gimsa, halkın yüzünü güldürmeye devam edecek.

Son Haberler