Son dakika... Bankamatik kartı kullanan kişilere 15-50 bin TL arası ödeme olacak!

Son dakika... Bankamatik kartı kullanan kişilere 15-50 bin TL arası ödeme olacak!
Son dakika... Bankamatik kartı kullanan kişilere 15-50 bin TL arası ödeme olacak!

Bugün başlayan özel bir kampanya ile bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, bankalar aracılığıyla 20.000 TL'ye kadar nakit kredi alma fırsatına sahip olacaklar. Bankamatik kartı hesabı üzerinden başvurularını gerçekleştiren tüm vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu kredi imkanından faydalanabilecekler. Başvurular hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullanılabilecektir. Banka şubelerine gitmeden kolayca başvuru yapabilirsiniz.

QNB Finansbank ve Akbank gibi bankalar, bu kampanya kapsamında bankamatik kartı kullanan müşterilere özel ihtiyaç kredisi sunmaktadır. QNB Finansbank'ta başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, kredi puanlarına göre onay alabileceklerdir. TC kimlik numarasını 50 30 numarasına mesaj olarak gönderen kişiler başvurularını tamamlamış olacaklardır. Başvurunuzun ardından işlemler hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak ve onaylanan kredi ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştirilecektir.

Akbank müşterileri ise Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi başvurusunda bulunabileceklerdir. Başvurusu onaylanan müşterilere 3 ay ertelemeli bir kredi paketi sunulmaktadır. Akbank Direkt uygulaması dışında cep telefonu üzerinden SMS ile başvuru yapma imkanı da bulunmaktadır. Bu kampanyalara katılmak isteyen tüm vatandaşlara bankalar, 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır.

Bu kampanyalar sayesinde bankamatik kartı kullanıcıları, hızlı bir şekilde nakit ihtiyaç kredisine ulaşabileceklerdir. Başvuruları kolaylıkla gerçekleştirilecek ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullanılabilecektir. Bankaların sunduğu uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak için siz de banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Son Haberler