Spotify, yeni abonelik seçenekleri sunuyor

Spotify, yeni abonelik seçenekleri sunuyor
Spotify, en pahalı seçeneği olacak olan Deluxe abonelik seçeneğini sunmaya hazırlanıyor. Peki Deluxe abonelik seçeneği, ne kadar olacak?

Spotify, ABD'deki kullanıcıları için yeni abonelik seçenekleri sunmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce 10,99 dolarlık reklamsız hizmet sunan "Temel" abonelik seçeneğini duyuran Spotify, şimdi de daha yüksek fiyatlı bir "Deluxe" plan üzerinde çalışıyor.

Spotify CEO'su Daniel Ek, şirketin gelir duyurusu sırasında bu yeni planın detaylarını açıkladı.

Deluxe abonelik planı yolda

Spotify CEO'su Daniel Ek, The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportajda, Deluxe planının henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve maliyetinin 17-18 dolar civarında olabileceğini belirtti. Ek, Deluxe planının mevcut premium abonelikten yaklaşık 5 dolar daha pahalı olacağını ve daha yüksek kalitede ses, gelişmiş kontroller ve ek avantajlar sunacağını söyledi.

Spotify, gelir duyurusunda aylık aktif kullanıcı sayısının yıllık bazda %14 artarak 626 milyona ulaştığını bildirdi. Şirket, 2024'ün üçüncü çeyreği sonuna kadar gelirinin 4,0 milyar Euro'ya ve toplam premium abone sayısının 251 milyon kullanıcıya ulaşmasını hedefliyor.

Son Haberler