TC Kimlik Numarasıyla 9.000 TL Ödeme Alınacak! Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TC Kimlik Numarasıyla 9.000 TL Ödeme Alınacak! Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası
TC Kimlik Numarasıyla 9.000 TL Ödeme Alınacak! Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Son dakika flaş haber! Akbank, 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında Akbank, düşük faizli kredi imkanı sunarak vatandaşlara maddi destek sağlamaktadır.

Akbank'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar, kimlik numaralarıyla yapılacak sorgulamalar sonucunda kredi ödemesi alabileceklerdir. Eğer 9.000 TL tutarında ve 36 ay vadeli bir ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, bankanın kredi başvuru yöntemlerini kullanarak onay sürecinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz.

9000 TL kredi başvurusunu cep telefonu üzerinden SMS ile yapacak olan vatandaşlar, nakit kredi kullanmak istediklerinde başvurularını hemen cep telefonlarından SMS göndererek gerçekleştirebilirler. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler için kredi yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazarak aşağıdaki mesajı: 44 25 numarasına göndermelerini istemektedir. Gönderilen mesaj sonrasında 36 ay vadeli kredi ödemesi konusunda size bilgilendirme yapılacaktır.

TC Kimlik numaranız üzerinden yapılan başvurunun ardından kredi puanı 1200 ve üzeri olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olacaklar ve bu krediyi kullandıklarında aynı gün içinde ödemelerini hesaplarına alabileceklerdir.

Akbank, TC Kimlik numarasıyla yapılan ihtiyaç kredisi başvurusunun ardından işlemleri hızla tamamlayacak ve aynı gün içinde destek ödemelerini yapacak. Faiz oranı ise banka kredi puanınıza göre belirlenecektir.

Son Haberler