Adobe yapay zekada çığır açtı: Videolara nesne ekleme ve silme geliyor

Adobe yapay zekada çığır açtı: Videolara nesne ekleme ve silme geliyor
Adobe yeni aracını kullanıcılara takdim etti. Artık videolara nesne ekleyip silebilirsiniz! Detaylar haberimizde.

Adobe'nin üretken yapay zeka alanında gösterdiği ilerlemeler hayret verici. Şirket, insanları videolardan kolayca çıkarmanıza, ayrıca yeni nesneler ekleyip kaldırmanıza olanak tanıyan yapay zeka araçlarını kullanıma sundu.

ADOBE'DEN HAYRET EDİCİ YENİ ÖZELLİK

Adobe, MAX 2023 konferansında video düzenlemeye yönelik üretken yapay zekadaki ilerlemeleri tanıttı. Bu amaçla şirket Project Fast Fill'i geliştirdi. Yapay zeka tabanlı araçlar, videolarınıza kolayca nesne eklemenizi veya kaldırmanızı sağlar. Photoshop'un üretken doldurma teknolojisini temel alan Project Fast Fill aracı, tüm bu işlemleri girdiğiniz basit bir metin açıklamasına göre gerçekleştirir. 

Adobe'den Hayret Edici Yeni Özellik

Adobe konferanslarında açıklanan çoğu yeni özellik gibi bu araç da şirketin mühendislerinin etkili bir biçimde üzerinde çalıştığı deneysel bir projedir. Adobe, sonunda bu aracı Premiere Pro ve After Effects'e entegre etmeyi düşünüyor. Fakat bunun ne zaman olacağı henüz net değil. Bu tür gerçek dünya sonuçlarına sahip teknoloji genel kullanıma sunulduğunda artacak olan “manipülasyon olaylarının” sayısı halihazırda bir endişe nedenidir.

Son Haberler