Akıllı telefonlar artık oyun konsolu olarak kullanılabilecek: Patenti alındı

Akıllı telefonlar artık oyun konsolu olarak kullanılabilecek: Patenti alındı
Küçük büyük her yaştan insanın elinden düşüremediği cep telefonlarımızı artık oyun konsolu olarak da kullanabileceğiz. İşte detaylar…

Çağımızın en büyük hastalığı ellerimizden düşüremediğimiz cep telefonlarımıza daha çok bağlanacağız. Çünkü elimizdeki telefonların oyun konsolu olarak kullanılacağı günler çok yakın. Detaylar haberimizde…

MARKET

AKILLI TELEFONLAR OYUN KONSOLUNA DÖNÜŞÜYOR!

Nintendo'nun yeni oyun konsolu patenti, oyun dünyasını tamamen değiştirecek gibi görünüyor.

Nintendo Switch, 3 Mart 2017'de piyasaya sürüldü ve oyun severlerden büyük ilgi gördü. Konsolun başarısının ardından tüm gözler Nintendo Switch 2'de. Oyun severler Nintendo Switch 2'yi merakla beklerken, bu yeni konsol hakkında önemli iddialar ortaya atılıyor.

NİNTENDO, AKILLI TELEFONLARI OYUN KONSOLUNA DÖNÜŞTÜRECEK

Nintendo'nun yeni oyun konsolu patenti oyun severleri heyecanlandırdı. Bununla birlikte Nintendo'nun yeni nesil oyun konsolu da akıllı telefonlarla entegre olacak. Akıllı telefonların bugünlerde oyun dünyası üzerindeki etkisi göz önüne alındığında, bu fikir son derece mantıklı görünüyor.

banka

Ortak patent görseline bakıldığında akıllı telefon ile konsolu birbirine bağlayan yapıyı görebilirsiniz. Buna göre akıllı telefon, çubuk şeklinde bir yapı tarafından tutuluyor ve Nintendo'nun yeni oyun konsoluna 100 numaralı bir döngü ile bağlanıyor.

Patent, yeni konsol hakkında çok fazla detay vermiyor ancak ekran olarak bir akıllı telefon veya tableti kullanabilen bu kurulum belki de mantıklı olabilir. Nintendo, Switch'i birden fazla oyun alanıyla uyumlu olacak şekilde tasarladı, bu nedenle böyle bir özellik tam da bu amaca hizmet edecek.

Nintendo, konsolları ve akıllı telefonları birbirine bağlama konusunda şimdiden ilerleme kaydetti. Orijinal Nintendo Switch'in çevrimiçi sesli sohbeti, konsol dışı arkadaşlık isteklerini, çöpçatanlığı, oyun planlamayı ve hatta daha genç oyuncular için sezgisel ebeveyn denetimlerini etkinleştiren bir mobil uygulama içerdiğini unutmayın.

Nintendo yıllardır akıllı telefonlar ve konsollar arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Akıllı telefonunuzu bir oyun konsoluna dönüştürmeye ne dersiniz, düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyoruz.

Son Haberler