Amazon Prime'dan herkese müjde: 450 TL'lik oyunlar ücretsiz olacak

Amazon Prime'dan herkese müjde: 450 TL'lik oyunlar ücretsiz olacak
Oyun severlere müjdeli haberler Amazon Prime'dan geldi. Peki hangi oyunlar ne zaman ücretsiz olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Amazon Prime uygulaması oyun severlerin yüzlerini güldürdü. Tam dört oyun ücretsiz oynanabilecek! Peki ücretsiz oyunlar ne zaman aktif olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AMAZON PRİME ÜCRETSİZ OYUN MÜJDESİ

Amazon Prime oyun severlere değeri 450 TL'yi geçen oyun hediyesi vereceğini müjdeledi. Amazon uygulaması ilk ay ücretsiz deneme sonrasında aylık 39 TL'den abonelik sunuyor. Prime kullanıcıları birçok farklı avantajdan da faydalanabiliyor. Amazon Prime ilk olarak 259 TL değeri olan Prey oyununu abonelerine ücretsiz indirme fırsatı verdi. İlerleyen günerde Baldur's Gate II: Enhanced Edition oyununun ücretsiz olması bekleniyor ve toplam dört oyun ücretsiz şekilde kütüphaneye eklenebilecek. Prey oyunu 21 Haziran tarihinden itibaren ücretsiz indirilebiliyor. Baldur's Gate II: Enhanced Edition oyunu ise 27 Haziran tarihinde ücretsiz indirilebilecek. 

Ücretsiz Prey Game

Shovel Knight Showdown oyunu ise 6 Temmuz tarihinde, Star Wars The Forse Unleashed oyunu ise 10 Temmuz tarihinde ücretsiz olarak oynanabilecek. Prey oyunu oynamak için işletim sisteminin en az Windows 7-8 ve 10 olması gerekiyor, işlemci Intel i5, ekran kartı GTx 660 2GB, RAM 8 GB ve 20 GB depolama alanı da olması gerekiyor. Baldur's Gate II Enhanced Edition oyunu için Windows 7,8, 10 işletim sistemi, çift çekirdek işlemci, OpenGL 2.0 desteklemeli ekran kartı, 1 GB RAM ve 4 GB depolama alanı gerekiyor. Shovel Knight Snowdown oyunu için Windows 7 ve daha üstü işletim sistemi, Intel Core 2 Duo işlemci, Intel Core HD ekran kartı, 2 GB RAM, 250 MB depolama alanı, Sürüm 9.0 DirectX gerekiyor. Star Wars The Force Unleashed oyunu için Win XP SP3 işletim sistemi, Intel Core 2 Dup işlemci, Radeon HD ekran kartı, 2 GB RAM, 30 GB depolama alanı, 9.0 Sürüm DirectX olması gerekiyor. 

Son Haberler