Android telefon kullananlara müjde! Yepyeni özellik geliyor: Görenler çok sevinecek

Android telefon kullananlara müjde! Yepyeni özellik geliyor: Görenler çok sevinecek
Android kullananları havalara uçuracak bir haberimiz var. Bu yeni özellikleri çok seveceksiniz!

Google, Mesajlar uygulamasına yalnızca Android cihazlar için yeni bir özellik ekledi. Bu güncelleme, kullanıcılara animasyonlu emojiler sunuyor.

Mesajlar uygulaması, 2014 yılında kullanıma sunulmuş ve hızla popülerlik kazanmıştır. Nisan 2020'de 1 milyar indirme sayısını aşarak büyük bir başarı elde etmiştir. Şimdi ise Google, uygulamaya animasyonlu emojiler ekleyerek kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor.

android

Bu yeni özellik, Android 13 sürümü ve Google Mesajlar'ın en son beta sürümünde keşfedildi. Beta sürümünde aktif olan animasyonlu emojiler, birçok kullanıcının ilgisini çekecektir. Ancak Apple kullanıcıları bu özelliği kullanamayacak, çünkü uygulama sadece Android cihazlara özel olarak geliştirilmiştir. Eğer Android kullanıcıları beta sürümüne dahil olmuşlarsa, bu yeni özelliği deneyimleyebilecekler.

Google Mesajlar, SMS/MMS'ye ek olarak Zengin İletişim Hizmetleri (RCS) üzerinden mesajlaşmayı destekleyen resmi bir Google uygulamasıdır. RCS kullanan diğer Android kullanıcılarıyla sohbet ederken okundu veya yazıyor göstergeleri alabilirsiniz. Ayrıca yüksek kaliteli görüntüler paylaşabilir ve uçtan uca şifreleme özelliğinden faydalanabilirsiniz.

emoji

Google'ın Mesajlar uygulamasına eklediği animasyonlu emojiler, kullanıcılar arasındaki iletişimi daha eğlenceli ve etkileyici hale getirecektir. Android kullanıcıları, bu yeni özelliği deneyimlemek için güncellemelerini kontrol edebilir ve beta sürümüne katılarak önceden erişim sağlayabilirler.

Son Haberler