Android TV kullananlara müjde: Binlerce ücretsiz film ve dizi izleyebilecekler

Android TV kullananlara müjde: Binlerce ücretsiz film ve dizi izleyebilecekler
Ücretsiz içeriklerin dev ismi Roku, Google TV ile güçlerini birleştirdi! Artık Google ve Android TV sahipleri, Roku Channel sayesinde ücretsiz film ve TV şovlarının keyfini çıkarabilecek. Üstelik abonelik veya kayıt gerektirmeden, sadece birkaç tıkla akışa başlayabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

ABD merkezli yayın kanalı Roku, Google TV ile yaptığı anlaşma ile dikkatleri üzerine çekiyor. Roku Channel, ücretsiz olarak yayın yapan ve geniş bir içerik arşivine sahip olan platform, artık Google TV ve Android TV üzerinden erişilebilir hale geliyor. Bu anlaşma sayesinde Google TV ve Android TV sahipleri, Roku Channel üzerinden ücretsiz film ve TV şovlarına kolaylıkla ulaşabilecekler. Roku Channel'ın geniş içerik yelpazesi ve orijinal yapımlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanması, bu yeni ortaklığın heyecanını arttırıyor. Artık Roku Channel'ın zengin içerik dünyasını Google TV ve Android TV kullanıcıları da keşfedebilecek.

350'DEN FAZLA ÜCRETSİZ CANLI TELEVİZYON KANALI

1

ABD merkezli yayın kanalı Roku, Google TV üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek içerikler sunma konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı. Roku Channel, Google ve Android TV kullanıcılarına geniş bir içerik yelpazesi sunacak. Roku Channel, 80 binden fazla içeriğiyle birlikte orijinal yapımlara da ev sahipliği yapıyor. Bu sayede Google TV ve Android TV sahipleri, Roku Channel üzerinden ücretsiz film ve TV şovları izleme imkanına kavuşacak. Ayrıca Roku Channel üzerinden 350'den fazla ücretsiz canlı televizyon kanalına da erişim sağlanabilecek.

Google Play Store aracılığıyla indirilebilen Roku Channel, abonelik veya kayıt gerektirmiyor ve kullanıcılar hemen akışa başlayabiliyor. Bununla birlikte, Roku Channel, Starz, AMC Plus, MGM Plus gibi premium abonelikler ekleme seçeneği sunuyor. Ancak bu hizmetlerin Google TV ve Android cihazlarda sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmamış durumda.

Roku Channel, ücretsiz içerikleriyle 100 milyondan fazla kişiye ulaşmayı başarmış durumda. Bu anlaşma sayesinde, Roku Channel daha geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşacak. Roku TV, içeriklerini sürekli olarak genişletirken, Google ile yapılan anlaşma yeni bir boyut kazanmasını sağlayacak. 

Son Haberler