Apple'dan yeni iMac gelebilir!

Apple'dan yeni iMac gelebilir!
Apple'ın 2 Kasım'daki kazançlarını açıklamadan önce bir sonraki iMac'i piyasaya süreceği iddiası gündeme geldi.

Ekim ayı yaklaşıyor ve şimdiye kadar iMac ve iPad söylentilerine rağmen elimize geçen tek şey oldukça kafa karıştırıcı bir Apple Pencil oldu. Görünüşe bakılırsa 24 inçlik yeni iMac bu ay geliyor. Bloomberg'den Mark Gurman böyle düşünüyor ve bugün Bloomberg için hazırladığı Power On bülteninde çok yakında, hatta 30 Ekim gibi erken bir tarihte geleceğini yazdı. Gurman'ın belirttiği gibi bu, M1 iMac'in 2021'in ilk yarısında piyasaya sürülmesinden bu yana 900 günden fazla süren kuraklığı sona erdirecek.

Yeni iMac gelebilir

Gurman, kendisine "Apple'ın bu ayın sonunda Mac merkezli bir ürün lansmanı planladığının söylendiğini" yazdı. iMac, 13 inç MacBook Pro ve diğer üst düzey Pro modellerinden herhangi birini sipariş etmeye çalıştığınızda, konfigürasyonlarının birçoğunun Kasım ayına kadar gönderilmeyeceğini de ekliyor. Gurman'ın söylediğine göre, Apple bu çeyrekteki kazançlarını en son Ekim ayından sonraya ertelediğinde, Mac ve iPad duyurusunu yeni yapmıştı.

Gurman'ın da kabul ettiği gibi, 14 ve 16 inçlik Pro dizüstü bilgisayarlar Ocak ayında yenilendi, bu nedenle hala 2024 çıkış zaman çizelgesinde olabilirler, ancak 13 inç MacBook Pro güncelleneli bir yıldan fazla oldu ve iMac, yine aynı çip üzerinde üçüncü yılına doğru ilerliyor.

Power On'un abone versiyonunun sonunda Gurman, bir okuyucunun bir sonraki MacBook'ların dahili yükseltmelerin ötesinde değişiklikler göreceğini düşünüp düşünmediğini soran sorusuna yanıt verdi. İşlemciler ve belki de "ekranlarda küçük iyileştirmeler" dışında önemli farklılıklar beklemediğini söylüyor, ancak bir sonraki gerçek değişikliğin 2025'te yeni bir iMac Pro, ardından 2026'da muhtemelen güncellenmiş tasarım ve özelliklere sahip OLED MacBook Pro'lar olacağını tahmin ediyor.

Son Haberler