Apple çok sevilen uygulamasının fişini çekliyor

Apple çok sevilen uygulamasının fişini çekliyor
Apple, 10 yıldan fazla süredir kullanıcılarına hizmet veren iTunes Movie Trailers uygulamasını kapatmaya hazırlanıyor. Uygulama, film fragmanları ve ön izlemelerini takip etme imkanı sunuyordu. İşte detaylar...

Apple, on yılı aşkın süre boyunca kullanıcılara hizmet veren iTunes Movie Trailers uygulamasını sonlandırmaya hazırlanıyor. Bu uygulama, film fragmanları ve ön izlemelerini takip etmek isteyen kullanıcılar için vazgeçilmez bir kaynak olmuştu. Ancak şirket, bu hizmeti artık Apple TV platformu üzerinden sunmaya karar verdi.

YERİNE APPLE TV GEÇECEK

1

Apple, kullanıcıları iTunes Movie Trailers uygulamasının kapanacağı konusunda bilgilendirmeye başladı. Apple TV uygulamasının, iTunes Movie Trailers'ın yerine geçeceği belirtiliyor. Yani, Apple TV üzerinden film fragmanları ve ön izlemeleri takip edebilmek mümkün olacak. Mağaza menüsünde yer alacak olan "Film ve TV Fragmanları" bölümü, iTunes Movie Trailers'ın özelliklerini sunacak.

iTunes Movie Trailers uygulaması ilk olarak 2011 yılında Apple tarafından geliştirilmiş ve Quicktime film fragmanları web sitesinin bir uzantısı olarak sunulmuştu. Ancak günümüzde YouTube ve IMDb gibi platformların yükselişi, aynı zamanda Apple TV'nin gelişimi nedeniyle iTunes Movie Trailers'ın kullanımı azalmıştı.

Son Haberler