Apple iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için yeni beta sürümünü çıkardı

Apple iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için yeni beta sürümünü çıkardı
Apple yeni güncellemelerini sık sık kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. 16.6 güncellemesi beta sürümü paylaşıldı! Tüm detaylar haberimizde.

Apple iOS güncellemelerini yakın zamanlarda kullanıcılarına sunarken 16.6 güncellemesinin detayları da belli oldu. Peki yeni güncellemede neler olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

APPLE 16.6 GÜNCELLEMESİ

Geçtiğimiz günlerde Apple iOS güncellemesi 16.5'i kullanıcılarına sunmuştu. 16.6 güncellemesi için dördüncü beta sürümü yayınlandı. iOS ve iPadOS için düzenlenen 16.6 güncellemesinin beta sürümü herkese açık şekilde paylaşıldı.

İos Yeni Güncelleme Beta Sürümü

 Apple ücretsiz beta test programına kayı yaptıran kullanıcılar ayarlar kısmına girdikten sonra güncelleme kısmında beta güncellemelerine ulaşabiliyor. Beta güncellemelerine tıkladıktan sonra genel beta seçeneği seçilerek beta sürümü etkinleştirilebiliyor. Küçük bir güncelleme olarak bilinen 16.6 güncellemesinin iOS 17 güncellemesine zemin hazırladığı düşünülüyor. Apple iOS 17 güncellemesinin Eylül ayında gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda watchOS 9.6 güncellemesinin de herkese açık beta sürümünün yakın zamanda kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

Son Haberler