Apple TV+ Foundation dizisini ücretsiz yayınlayacak

Apple TV+ Foundation dizisini ücretsiz yayınlayacak
Apple TV kullanıcılarının yüzü gülecek. Foundation ilk bölümü ücretsiz olacak! Tüm detaylar haberimizde.

Apple TV abonelerine birçok farklı avantaj sunmaya devam ediyor. Yayınlanması heyecanla beklenen Foundation dizisinin ilk bölümünün ücretsiz olması planlanıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

APPLE TV FOUNDATİON DİZİSİ

Apple TV platformu yeni Foundation dizisi ile ilgili kararlarını açıkladı. 14 Temmuz tarihinde dizinin ikinci sezon prömiyeri gerçekleşecek. İlk sezonun ilk bölümü ise YouTube üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacak. Isaac Asimov'un Foundation isimli eserinden uyarlanan dizi 10 Temmuz tarihinden itibaren YouTube platformundan izlenebilecek. 

foundation dizisi ücretsiz yayınlanacak

Ancak dizinin Türkçe alt yazısı olup olmayacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. İlk olarak 2021 senesinde Apple TV üzerinden yayınlanmaya başlanan dizinin YouTube üzerinden paylaşılması izleyicilerin de epey dikkatini çekti. Aksiyon kategorisinde yer alan dizinin ikinci sezonu 14 Temmuz tarihinde gösterimde olacak. İlk sezonda Lee Pace, Jared Harris gibi başarılı oyuncular yer alıyordu. Dizinin yönetmeni David Goyer ile canlı olarak yapılacak soru cevap etkinliği de YouTube üzerinden paylaşılacak. Aynı zamanda dizinin üçüncü sezon çekimlerinin de başladığı öğrenildi. 

Son Haberler