Apple'dan kullanıcıları sevindiren renk seçeneği

Apple'dan kullanıcıları sevindiren renk seçeneği
Apple kullanıcılarına yeni renk seçeneği geldi. Yıllardır renk konusunda inatlaşan Apple, mat siyah rengin geleceğini duyurdu.

Genellikle uzun zamandır siyah rengi açan Apple, en sonunda kullanıcılarından aldığı yorumlar üzerine tekrar siyah renge geçiş yapılacağını açıkladı. Ancak bu renk tam olarak siyah mı olacağı hakkında net bilgi söz konusu değilken araştırmalar başladı. İşte mat siyah Macbook modelleri...

Apple marka rengi olarak beyaz renk ön planda tutulurken beyazın saflığı ve temizlik olarak çıkmasından kaynaklı Apple, kalitesini üst düzeye çıkardığını savunuyor. Airpods gibi ürünlerde yalnızca beyaz renk seçeneği mevcuttur. Fakat gelen bir haber üzerine kısa süre içerisinde Mac ve MAcBook modellerinde renk seçeneklerinin müjdesi verildi.

apple yeni renk

siyah renge en yakın MacBook modellier 2006 senesinde piyasada yer alırken devamında Apple mat bir siyah MacBook patentini 2020 yılında aldı. Fakat ışık yansıma sorunundan ötürü modelin üretimi kaldırıldı. 2023 yılına ait mat siyah Macbook patetinde sorun gözükmediği incelenerek yeni rengin piyasaya çıkması için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Son Haberler