Artık arkadaşlarınızı bunaltmaya son: Instagram'a yeni anket özelliği geliyor

Artık arkadaşlarınızı bunaltmaya son: Instagram'a yeni anket özelliği geliyor
Sosyal medya platformlarından Instagram'ın yorum kısmına anket özelliğinin geleceği açıklandı. İşte yeni özelliğin tüm detayları..

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip platformlarının başından gelen Instagram, yenilikleriyle adından sürekli söz ettiriyor. Uygulama yakın zamanda önemli bir işlevsellik kazandı ve artık anketler Yorumlar bölümüne açılıyor.

Instagram'a anket özelliği geliyor!

Instagram, kullanıcı ihtiyaçlarına uygun önemli yenilikler yapmak için çabalamayı sürdürüyor. Geçtiğimiz gün 'Hikayeler'de birden fazla arkadaş grubunun oluşturulabileceği duyurulsa da 'Yorumlar' kısmına da bir iyileştirme duyurusu yapılmıştı.

Instagram'ın yöneticisi Adam Mosseri, geçtiğimiz günlerde yaptığı yayında, gönderi sahiplerinin bölümdeki takipçilerine anket açmasını sağlayacak bir özellik geliştirdiğini duyurmuştu.

Instagram'a anket özelliği geliyor

Takipçilerinize “En sevdiğiniz meyve hangisi?" veya “Hangi fotoğrafta en güzel görünüyorum?” Anketler özelliği hakkında, aşağıdaki gibi sorular sormanıza olanak tanıyan daha fazla bilgi var. Tıpkı Hikayeler bölümünde olduğu gibi en fazla 4 seçenekten oluşacağı tahmin edilmekte.

Anket özelliğinin test edilmekte olduğu ve seçili kullanıcıların kullanımına sunulduğu paylaşıldı. Bu nedenle Instagram uygulamasına güncelleme gelip gelmediğini kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Güncellemenin tüm kullanıcılara hangi tarihte sunulacağı henüz bilinmiyor.

Bu noktada tahmin önümüzdeki haftalara işaret ediyor. Çünkü Instagram, bazı kullanıcıların kullanımına sunmuş olduğu yeni özellikleri genel olarak birkaç hafta içinde herkesin test edebilmesi için yayınlamakta. Sonuç olarak şimdilik beklemekten başka bir şey kalmamış gibi görünmekte..

Son Haberler