Bildiğiniz tüm telefon modellerini unutun: Motorola kıvrılabilir telefon çıkardı

Bildiğiniz tüm telefon modellerini unutun: Motorola kıvrılabilir telefon çıkardı
Motorola piyasaya bomba gibi giriş yaptı! Katlanabilir telefonunu tanıttı! Tüm detaylar haberimizde.

Motorola markasının yeni telefon modeli gündeme oturdu! Katlanabilir telefonu istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MOTOROLA YENİ TELEFON MODELİ

Motorola markası kola sarılarak saat şeklinde kullanılabilecek yeni katlanabilir telefonunu tanıttı. Lenovo Tech World 23 etkinliğinde Motorola markasının katlanabilir telefonu en çok ilgi çeken modellerden oldu. Her sene katlanabilir telefon tanıtımı yapılıyor ancak piyasa satışları başlamıyor. 

motorola markasının yeni katlanabilir telefonu

Motorola markasının da bu telefonu piyasaya çıkarması ihtimal dahilinde beklenmiyor. Markanın öne çıkarmak istediği FullHD+ kalitesine sahip pOLED isimli ekran teknolojisi gözlerden kaçmadı. Yeni model normal telefon modunda 6.9 inç ekranla kullanılıyor. Telefonu bileğinize sararak veya katlayarak da kullanabiliyorsunuz. İstediğiniz an telefonu bir akıllı saate çevirerek kullanabiliyorsunuz. 2016 senesinde benzer bir konsept Lenovo markası tarafından tanıtılmıştı. Ancak bu yeni model daha gelişmiş şekilde tasarlanmış ancak modelin piyasaya sürülmesi beklenmiyor. 

Son Haberler