Bir zam dalgası da Netflix'ten: Ucuz fiyatlı paketini sistemden kaldırdı

Bir zam dalgası da Netflix'ten: Ucuz fiyatlı paketini sistemden kaldırdı
Netflix uygun fiyatlı paketi kaldırdı! Ücretler yükseldi mi? Dünyanın en popüler dijital film ve dizi platformu Netflix, bir süredir gündemde! Kanada'da başlayan harekete devam etti. İşte detaylar...

Netflix'in uygun fiyatlı paketini birkaç ülkede kaldırdığı haberleri, dijital film ve dizi izleme platformunun gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda ortak hesap kullanımına getirilen para cezalarının ardından, şirketin kullanıcılara uygun fiyatlı ve reklamlı planları kullanmaları önerisi dikkat çekmişti.

TÜRKİYE'DE GÜNCEL NETFLİX PAKET FİYATLARI

1

Önce Kanada'da "Temel" adlı uygun fiyatlı abonelik planını kaldıran Netflix, sonraki adım olarak ABD ve İngiltere'de de aynı hamleyi yaptı. 

İddialara göre, bu adımın arkasındaki neden, reklamlı paketin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlamak olabilir. Bu durum, diğer ülkelerde de uygun fiyatlı paketin kaldırılacağına yönelik soru işaretleri oluşturdu.

Şu anda Türkiye'de en uygun Netflix paketi 63,99 TL olarak sunuluyor. Eğer bu paket de kaldırılırsa, Türkiye'deki en uygun fiyatlı seçenek olan Standart HD paketi 97,99 TL olacak. Ancak şu an için Türkiye'de reklamlı aboneliğin kullanımda olmadığını belirtmek gerekir.

Ancak şirket konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Son Haberler