Bu kadar uzun bir iPhone'u ilk kez göreceksiniz: İşte dünyanın en uzun iPhone'u

Bu kadar uzun bir iPhone'u ilk kez göreceksiniz: İşte dünyanın en uzun iPhone'u
Her sene yeni modelini tanıtan iPhone telefonun boyutları şoke etti! İşte dünyanın en uzun iPhone telefonu!

Apple markası her sene Eylül ayında bir üst model telefonunu kullanıcılarına tanıtıyor. Tasarlanan en büyük iPhone görenleri şaşkınlığa düşürdü! En büyük iPhone telefonun boyu ne kadar? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DEV İPHONE MODELİ

Bu sene 15. modelini çıkarması beklenen iPhone telefonun 2.1 boyundaki telefon modeli sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Marques Brownlee isimli içerik üreticisi dev bir iPhone tasarladı. Marques takipçilerine video çekmek için tasarlattığı dev iPhone telefonda bütün mekanizmaların çalıştığını söyledi. Telefonun ses açma ve kapatma, güç tuşları aktif şekilde çalışabiliyor. Aynı zamanda dev telefonun kamerası da çalışıyor. 

Dev İphone

Instagram hesabından bir video yayınlayan içerik üreticisi iPhone X modele benzeyen bir iPhone üretti ancak bu telefon aslında Android işletim sistemiyle çalışıyor. Telefonun içinde bir tane de Mac Mini bulunuyor. İçinde olan ve ana gücü sağladığı düşünüen Mac Mini Android telefon emülatör yardımıyla çalışıyor. Dev bir dokunmatik ekranı olan telefonun Android işletimi iOS temasıyla saklanıyor. Dev iPhone'da bir telefonla yapılabilen bütün şeyler yapılabiliyor. Oyun oynanabiliyor, video izlenebiliyor ve internet üzerinden araştırma yapılabiliyor. Aynı zamanda tasarlanan dev telefonun ön kamerasından fotoğraf bile çekilebiliyor. 

Son Haberler