Bu uygulamalar tüm bilgilerinize ulaşıyor! Yüklüyse hemen silin: Bankadaki paranız gidebilir

Bu uygulamalar tüm bilgilerinize ulaşıyor! Yüklüyse hemen silin: Bankadaki paranız gidebilir
Telefonlarınıza indirdiğiniz uygulamalar bilgilerinize erişebiliyor! Bu uygulamaları hemen telefonunuzdan silin! Tüm detaylar haberimizde.

Telefonlara indirilen bazı uygulamalar banka bilgilerinize kadar erişebiliyor. Bu uygulamaları telefonunuzdan silmeniz için çok sıkı uyarılar yapıldı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU UYGULAMALARI SİLİN

Telefonlara indirilen bazı uygulamalar insanların banka bilgilerine kadar erişebiliyor. Bu uygulamaları kullanmaya devam ederseniz paranızdan bile olabilirsiniz. Google Play Store üzerinden indirilen 8 farklı uygulama 3 milyon insan tarafından kullanılıyor. Konunun uzmanları telefonlardan bu uygulamaların acilen silinmesi gerektiğini söylüyor. Araştırmalara göre Android işlemci telefonlarda 8 farklı uygulamada Autolycos isimli bir virüs bulunuyor ve bu uygulamalar paralı hizmetlere üye yapıyor. 2021 senesinde anlaşılan bu virüsün zararlarının tespit edilmesi altı ay kadar sürmüştü ve bu uygulamalar 3 milyondan fazla insan tarafından indirildi. Bu uygulamalardan korunmanız için telefonunuzdan bu uygulamaları silmeniz gerekiyor. Belirlenen uygulamalar şu şekilde;

Bu Uygulamalara Dikkat

-Razer Keyboard & Theme uygulaması 10 binden fazla indirildi.

-Vlog Star Video Editor 1 milyondan fazla indirildi.

-Funny Camera 500 binden fazla indirildi.

-Coco Camera 1000'den fazla indirildi.

-Creative 3D Launcher 1 milyondan fazla indirildi.

-GIF Keyboard 100 binden fazla indirildi.

-Freeglow Camera 5 binden fazla indirildi.

-Wow Camera 100 binden fazla indirildi. 

Son Haberler