Chat GPT'nin yeni özelliği şaşırttı: Hırsızların gözdesi oldu

Chat GPT'nin yeni özelliği şaşırttı: Hırsızların gözdesi oldu
ChatGPT'nin yeni özelliğiyle beraber hırsızlık haberleri çoğalmaya başladı. ChatGPT ve Bing arasında sağlanan entegrasyon, ödeme duvarlarını aşmak adına harekete geçildi. İşte tüm detaylar...

ChatGPT’ye Browse with Bing üzerinden yeni özellik kullanılabilir hale geldi. ChatGPT Plus abonelerinin BİNG tarayıcısı üzerinden arama yapması imkanı sunulurken ortaya çıkan raporlar kullanıcıların ödeme duvarlarını kaldırdı. OpenAI desteği devre dışı kaldı.

ChatGPT-4 ile beraber sunulan Browse with Bing özelliği, Microsoft’un arama motoruyla sağlanan entegrasyonla yapay zekanın cevap kalitesi üzerinde gelişmeler yaşanacak. Fakat OpenAI’ın başına dert olur hale geldi. Duyuru yapılmasıyla bu desteğin geçici olarak askıya alındığı haberi verildi.

chargpt

Kullanıcılar üzerinden Bing ödeme sistemlerine ulaşmasıyla şifrelenme bağlantıları ChatGPT ile çözdüğü ortaya çıktı. Ödeme duvarlarının aşmasına ve ödeme yapmadan önce istenilen sayfaya erişim sağlamak için imkan verildi.

Güncel olarak kullanıcıların hangi ödeme duvarlarını bu yöntemle sınırların geçildiği belirtildi. Fakat başlıca premium abonelik imkanı verilen ve sadece ödeme yapan kişilere özel açılan sitelerde gerçekleştiği tahminler arasında. 

Son Haberler