ChatGPT'ye gelen yeni güncellemeyle internetten arama yapılabilecek

ChatGPT'ye gelen yeni güncellemeyle internetten arama yapılabilecek
Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte yapay zekâ araçlarının sayısı arttı. ChatGPT ise dil modelinde bu araçlardan sıyrıldı. Son aylarda çok popüler oldu. ChatGPT ile ilgili bir son dakika gelişmesi oldu. İşte detaylar…

Günümüzün teknoloji çağı olmasıyla beraber hayatımıza yavaş yavaş giren yapay zekalar çok yakında hayatımız en önemli parçaları haline gelecekler. Son zamanların en popüler yapay zekâ aracı olan ChatGPT kullanıcıları için önemli bir özellik daha eklendi. Detaylar haberimizde…

MARKET

CHATGPT MOBİL UYGULAMASI GÜNCELLENDİ: ARTIK İNTERNETTEN ARAMA YAPABİLİRSİNİZ!

ChatGPT iOS uygulaması artık Bing ile entegre edilebilir. Bugün yeni bir güncelleme yayınlandı.

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte yapay zeka araçlarının sayısı arttı. ChatGPT ise dil modelinde bu araçlardan sıyrıldı. Son aylarda çok popüler oldu. Bugün Bing, ChatGPT iOS uygulamasına entegre edilmiştir. Detaylar burada...

BİNG, CHATGPT İOS UYGULAMASINA ENTEGRE EDİLDİ!

Microsoft'un Bing arama motoru, yakın zamanda Siri desteğini başlatan ChatGPT'nin iOS uygulamasına entegre edildi. Böylece bir kullanıcı ChatGPT'ye bir soru sorduğunda, bir yapay zeka aracı tüm web'de arama yapabilir ve sonuçları derleyip görüntüleyebilir.

ChatGPT'nin, Eylül 2021'den önceki veriler üzerinde eğitildiği için yeni gelişmeler hakkında bilgi sağlayamadığı biliniyor. Bing entegrasyonu bu sorunu tam anlamıyla çözer. Artık en son bilgilere erişebilirsiniz. Lütfen bu özelliğin ChatGPT'nin web sürümünde zaten mevcut olduğunu unutmayın.

Türkiye'de de bulunan ve Bing ile entegre olan ChatGPT iOS uygulamasını kullanmak için aylık 499 TL'ye Plus aboneliği satın almanız gerekiyor. Uygulamanızda GPT-4 dil modelini etkinleştirerek bu yeni özelliği kullanabilirsiniz.

Bu arada, Microsoft ile ChatGPT geliştiricisi OpenAI arasında pek çok iş birliği var. Örneğin Microsoft, yapay zekâ araçlarını Bing arama motoruna entegre etti. OpenAI'ye milyarlarca dolar yatırım yaptı.

OpenAI ise GPT 4 modelinde kullanılan ve ChatGPT Plus abonelerinin erişebildiği arama motoru olarak Bing'i tercih etti. Bu nedenle iki şirket, birbirlerine katkı sağlamak için önemli bir işbirliği ilişkisine girdiler. Bu şekilde devam edecek gibi görünüyor.

Son Haberler