Çok beklenen Galaxy S24 Ultra'nın ilk görüntüleri ortaya çıktı

Çok beklenen Galaxy S24 Ultra'nın ilk görüntüleri ortaya çıktı
Samsung'un amiral gemisi cep telefonu Galaxy S24 serisinin lansmanı için geri sayım başlatıldı. Galaxy S24 Ultra'nın yeni tasarımını gösteren yeni görseller sızdırılırken Galaxy S24 Ultra modelinin özellikleri de araştırılmaya başlandı

Akıllı telefon pazarının devlerinden Samsung şirketi, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra'yı geliştirmeye devam ediyor. Öyle ki önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülecek telefonlar hakkında her gün yeni sızıntılar gelmekte..

Galaxy S24 serisinin yeni amiral gemisi şeklinde tanıtılan Galaxy S24 Ultra'nın yeni tasarımını gösteren render görseli yayınlandı.

Galaxy S24 Ultra'nın ilk görüntüleri

Hatırlayacağınız gibi yakın zamanda yapılan bir sızıntı, Galaxy S24 ile S24 Plus'ın daha düz kenarlara ve yeni orta çerçeve tasarımına sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Galaxy S24 Ultra'nın bir yeniliği daha var. Telefonun titanyum çerçeveyle piyasaya sürüleceği yönünde söylentiler mevcut. Fakat samsung, uzun süreden beri devam ettirdiği titanyum çerçeve ve dayanıklılık geleneğini kırıyor olabilir.

Galaxy S24 Ultra'nın ilk görüntüleri

Paylaşılan render görsellerine baktığımızda Galaxy S24 Ultra'nın S Pen desteğinin yanı sıra ince tasarıma sahip olduğunu görebiliyoruz. Bu noktada kenarlar dengelenir ve cihaz genelinde kaplama iyileştirilir. Ayrıca ekranın üst kısmında video görüşmeleri ve selfieler için merkezi bir kamera sensörü bulunuyor. Güç ve ses düğmeleri çerçevenin sağ tarafındadır.

Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S8'in 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana üst düzey modellerinin kavisli tasarımına güveniyor. Bu nedenle Galaxy S24 Ultra'nın düz tasarımının biraz ilgi çekici olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Ancak kavisli tasarım hem S Pen'i hem de dayanıklılığını feda etmiş olabilir.

Ayrıca; Galaxy S24 Ultra ile ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda açıklanacak. Ancak şimdiye kadar S24 Ultra, harika bir düz ekran cihaza benziyor.

Son Haberler