Elon Musk bu sefer yandı: Twitter'ın rakibi Threads rekor kırdı

Elon Musk bu sefer yandı: Twitter'ın rakibi Threads rekor kırdı
Tüm dünyayı kasıp kavuran ve herkesin indirmeye başladığı Threads sonunda yayınlandı.

Uzun yıllar boyunca sosyal medyayı kasıp kavuran Facebook, yavaş yavaş gölgelere karışırken Instagram yukarılara çıktı. Bu süreç böyle ilerlerken şimdi de Twitter’ın rakibi olan bir uygulama gün yüzüne çıktı. Musk yönetiminde alınan kararlar ve Twitter’daki sorunlardan kaynaklı olarak beklediği uygulamalar arasındaki Threads sonunda erişime açıldı.

threads

Threads Yayında!

Twitter’ın bir süredir inişli-çıkışlı anlar yaşaması, alınan kararların tamamını eleştiri altında bırakmaktadır. En son yaşanan erişim problemi ile Musk’ın Blue abonelikleri ayrıcalıklı tutulmasının ardından da büyük etkenler ortaya çıktı. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının gözü Twitter kurucusu olan Jack Dorsey’nin geliştirmiş olduğu Instagram çatısı altındaki Threads’a döndü. Nitekim elini çabuk tutabilen Meta oldu ve Threads yayınlandı.

Şuan Türkiye’de gece olmasına rağmen Twitter’dan tüm sosyal medyalarına kadar Threads gündeme oturdu. Herkes uygulamaya kaydolduğunu bildirirken kullanmış oldukları sosyal medya hesaplarına profil bağlantılarını da eklemekteler. Benzer durum dünyada da yaşanırken Elon Musk için üzücü de olsa Zuckerberg için beklenenden de iyi bir çıkış deneyimi ortada.

Son Haberler