En hızlı internet sağlayan firmalar belli oldu: Türkiye ortalamasından iki kat daha fazla

En hızlı internet sağlayan firmalar belli oldu: Türkiye ortalamasından iki kat daha fazla
İnternet hizmeti olmazsa olmaz haline gelirken 2023 ikinci çeyreğinin sonuçlarına bakıldığında en yüksek indirme hızıyla bilinen firma TurkNet oldu.

Hız testği platform olan Speedtest, Türkiye'nin hız ortalamasını ve en hızlı internet servis sağlayıcı firmalar belli olmaya devam ediyor. Temmuz ayı verilerine bakıldığında en hızlı indirmenin yaşandığı internet açıklandı. Türkiye'nin indirme hızı ortalama 33,89 Mbps olarak belirlendi.

Kullanıcılar tarafından yapılan hız testinde Temmuz ayında Türkiye'nin en hızlı internetle indirme hızı 33,89 mbps olarak belirlenirken upload hızı ortalama 8,34 mhps olarak ölçüldü. bu hız oranıyla 182 ülke arasında Türkiye 111. sırada yer aldı

internet

 TurkNet kullanıcıları ortalama 62,80 Mbps indirme hızıyla hizmet alırken Türkiye ortalamasının yaklaşık iki katı olarak ölçüm yapıldı. Turknet’i, 45,43 Mbps ile Turksat, 35,78 Mbps ile Turkcell Superonline, 27,25 Mbps ile Türk Telekom ve 26,59 Mbps ile Vodafone olarak sıralama yapıldı.

TURKNET GİGAFİBER FİYATI

Kendi alt yapısı üzerinden hizmet veren turknet, 1.000 Mbps’ye varan indirme ve yükleme hızlarıyla kullanıcılarıyla buluşuyor. TurkNet GigaFiber’i yeni katılan aboneler ilk 6 ay süreyle ayda sadece 299,90 TL yerine 199,90 TL ödeme planına sahip. 

Son Haberler