En kötü Google uygulamaları belli oldu: En düşük puanı aldılar

En kötü Google uygulamaları belli oldu: En düşük puanı aldılar
Google üzerine en kötü uygulamaların listesi belli oldu. Herkesin öve öve kullandığı o uygulamalar ve aldıkları puanlar haberimizde.

Google Play Store üzerinden uygulamalar indirmeden önce herkes yorumları ve puana dikkat ederken gelinen bu nokta şaşırttı. Google'ın kendi uygulamaları yine Google'ın kendi platformu olan Google Play Store'da kaç puan aldığı merak konusu oldu. Google uygulamalarının puanları...

En düşük puanı alan uygulamalar belli olurken en son sırada yer alan uygulamayı gören inanamadı. 2500 değerlendirme arasında 2.1 yıldız alarak aygıt yardımcısı programı en düşük puanı aldı. Bu uygulama üzerinde google home cihazlarının eski sürümleriyle eşleştirmeler yapılması mümkün. Fakat yorumlar üzerinden yapılan analizde sorunların yaşandığı görülüyor.

Google uygulamaları

2.4 yıldız puanı alan Classroom listenin en şaşırtan uygulaması oldu. Pandemi süresi içerisinde hayatımıza katılan online eğitim sık kullanılırken günümüzde ise en kötüler arasında bulunuyor.

Kamera uygulaması olan Google Pixel, android cihazlarda kullanılırken Google Play Store üzerinden 2.6 puan alarak en kötüler arasında bulundu. Windows bilgisayarınıza bağlanmasına yardımcı olan Chrome masaüstü 3.5 puan aldı. Uygulama genel anlamda beğenilse de kullanıcılar “daha iyisi olabilir” ifadelerini kullandı. 

Son Haberler