Epic Games bu kez yüz güldürmedi: Ücretsiz oyunlar beğenilmedi

Epic Games bu kez yüz güldürmedi: Ücretsiz oyunlar beğenilmedi
Epic Games Store bu hafta hangi oyunu ücretsiz yapacak? Turnip Boy Commits Tax Evasion oyunu nasıl bir oyun? İşte ayrıntılar...

Video oyun tutkunları için müjde! Her hafta farklı oyunları ücretsiz olarak sunan Epic Games Store, 2-9 Kasım tarihleri arasında yeni bir ücretsiz oyunla karşımıza çıkıyor. Bu seferki ücretsiz oyun, "Turnip Boy Commits Tax Evasion" adını taşıyor.

"Turnip Boy Commits Tax Evasion" adlı macera oyununda, oyuncular, evini terk edilmiş ve vergi borçları altında ezilen bir turpu canlandırıyor. Oyun, bu sevimli karakterin belediye başkanına karşı borcunu ödemek için destansı bir maceraya atılmasını konu alıyor. Oyuncular, çeşitli bitki bulmacalarını çözerek ilginç sebzeler ve eksantrik meyvelerle dolu bir dünyada yolunu bulmaya çalışıyor. Ayrıca, hem büyük hem de küçük hayvanlara karşı mücadele vermek zorunda kalacaklar.

Turnip Boy Commits Tax Evasion ücretsiz

Oyunu ücretsiz olarak almak için ise aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli:

Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapın.

"Turnip Boy Commits Tax Evasion" oyununun sayfasına gidin ve sepete ekleyin.

Sepet bölümüne giderek, siparişi tamamlamak için 0 TL ödeme yapın.

Turnip Boy Commits Tax Evasion adlı oyunun sistem gereksinimleri şu şekildedir: Oyunu oynamak için bilgisayarınızın en az 1.2GHz işlemciye (Intel Core i5 veya üstü), 1 GB RAM belleğe, DirectX 10, 11 veya 12 uyumlu bir ekran kartına, DirectX 10 desteğine ve 600 MB boş depolama alanına ihtiyacı vardır. Bu gereksinimlere sahipseniz, oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Son Haberler