Epic Games oyuncuların yüzünü güldürdü: 550 TL'lik oyun bedava!

Epic Games oyuncuların yüzünü güldürdü: 550 TL'lik oyun bedava!
Popüler dijital oyun mağazası Epic Games, oyuncularını şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam ediyor. Bugün Epic Games'in ücretsiz oyunu duyuruldu. İşte detaylar...

 En popüler dijital oyun mağazalarından biri olan Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor. Detaylar haberimizde...

banka

EPİC GAMES'İN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNLARI BELLİ OLDU: 550 TL DEĞERİNDE

Epic Games Store bu hafta iki yeni ücretsiz oyun sunuyor. Bu haftanın bedava ürünleri Blazing Sails ve Q.U.B.E. BUNDLE ULTIMATE, 19 Ekim'e kadar Epic Games Store'da satışa sunulacak.

Her hafta yeni ücretsiz oyunlarla oyun severleri sevindiren Epic Games, uzun süredir en popüler oyun platformlarından biri olmayı sürdürüyor. Öyle ki Godlike Burger geçen hafta çıkan oyunlardan biriydi. Son olarak Epic Games'in bu haftanın ücretsiz oyunu açıklandı. Epic Games Store, 19 Ekim'e kadar 550 TL değerindeki iki oyunu hediye ediyor.

EPİC GAMES STORE'DA HAFTANIN ÜCRETSİZİ: BLAZİNG SAİLS VE Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları Blazing Sails ve Q.U.B.E. Bu HARİKA bir PAKET olacak. Bunlar arasında korsan temaları ile battle royale türlerini birleştiren Blazing Sails, çok oyunculu bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE'ın aksiyon ve macera temalı bir bulmaca oyunu olduğu söylenebilir. Ayrıca pakette Q.U.B.E 2 ve Q.U.B.E. 10. Yıldönümü Sürümü versiyonunun olduğunu belirtmekte fayda var. Her iki oyunun toplam değeri 550 TL.

Blazing Sails ve Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE, 12- 19 Ekim tarihleri arasında Epic Game Store'da ücretsiz olacak. Bu süre zarfında satın aldığınız oyunlar sizin olacak. Ancak bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunların alacağını unutmayın. 12 Ekim'de satışa sunulacak Godlike Burger'ı da oyun koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl edinilir? Öncelikle buradaki link üzerinden siteye erişmeniz gerekiyor. Daha sonra satın almak istediğiniz oyunun üzerine tıklayıp "Yükle" butonuna tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunu satın almak için Epic Games hesabınızla oturum açmanız gerektiğini unutmayın.

EPİC GAMES'İN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNLARI:

12 Ekim-19 Ekim

Blazing Sails

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE

Son Haberler