Eski iPhone modelleri için büyük yenilik: Oyun modu ekleniyor

Eski iPhone modelleri için büyük yenilik: Oyun modu ekleniyor
Apple kullanıcılarına müjde geldi! Oyun sağlayıcı geliyor! Tüm detaylar haberimizde.

Apple kullanıcısı oyun severlere peş peşe müjdeli haberler veriliyor! Oyun sağlayıcısı eklenecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

APPLE KULLANICILARINA MÜJDE

Apple tarafından yapılan etkinlik sırasında yapılan açıklamalarda macOS 14 Sonoma tanıtımları yapıldı. Yeni işletim sisteminde oyun modu geleceği de konuşuluyor. Yeni işletmede daha yüksek FPS sağlanacak ve iOS 17 güncellemesiyle iPhone ve iPad modellere gelmesi de bekleniyor. iOS 17 güncellemesinin beta sürümü geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

yeni güncellemeyle oyun modu geliyor

 Güncellemeyle birçok farklı yenilik gelse de en çok dikkat çeken özellik oyun modu oldu. Apple markası oyun modunu ilk olarak macOS için duyursa da kod parçasıyla bu özelliği iPhone ve iPad modellere gelmesi için de çalışmalar başladı. Bu özellikle birlikte oyun performansı da artacak. Modellerde oyunlar için bir öncelğik durumu söz konusu olacak. Aynı zamanda bu mod bluetooth bağlantısının gecikmesinin de önüne geçecek. Yani kablosuz kulaklık kullanan insanlar için de bir avantaj olacak. Özellikle Pubg oynayan kişiler için ses gecikmelerinin de önüne geçilecek. 

Son Haberler