Exxen ve Tv+'tan sevindiren anlaşma: Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanmaya başlayacak

Exxen ve Tv+'tan sevindiren anlaşma: Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanmaya başlayacak
Turkcell TV+ platformu ve Exxen platformunun iş birliği yaptığı bildirildi. Şampiyonlar Ligi ile birlikte Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin tüm maçlarının TV+'a ek olarak Exxen TV kanalında da yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Turkcell'in dijital içerik ve aynı zamanda canlı TV platformu olan TV+ ile birlikte Exxen platformunun iş birliği yaptığı açıklandı. TV+ platformuna ek olarak Exxen TV adı verilen bir kanal eklendiği bilgisi verildi. Premium TV+ aboneleri Exxen TV kanallarını hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilir.

"Şampiyonlar Ligi maçı her hafta ekranlara getirilecek"

Exxen TV kanalında Exxen Avrupa oyunları ve dizileri yayınlanmaktadır. UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında her hafta dört canlı maç oynanacak. UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bazı maçlar Exxen TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bu işbirliği sadece futbol maçlarını değil aynı zamanda Exxen'in orijinal yaratımlarını da içerecek. Olağan Şüpheliler, Void, Biz Sadece Arkadaşız, İlginç Olaylar ve daha birçok popüler dizi de TV+ avantajlarıyla Exxen TV kanalında izleyiciyle buluşabiliyor.

Son Haberler