Facebook Messenger kullananlara kötü haber: Tarihe karışıyor

Facebook Messenger kullananlara kötü haber: Tarihe karışıyor
Senelerin uygulaması Messenger ile ilgili kötü haber geldi! Tüm detaylar haberimizde.

Senelerin uygulaması Facebook Messenger ile ilgili kullanıcılarına kötü haberler verildi! Artık destek verilmeyecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FACEBOOK MESSENGER İÇİN YENİ KARAR

Facebook Messenger platformuyla ilgili kullanıcılara yeni haberler bildirildi. Uygulamayla ilgili önemli adımlar atılıyor. Eylül ayından itibaren Messenger kısa mesaj destekleri sona erecek. Meta tarafından yapılan duyurulara göre 28 Eylül tarihinden itibaren Messenger uygulamasında SMS'ler görüntülenemeyecek. 2016 senesinde Android işlemci cihazlarda mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmaya başlanan Messenger uygulamasında kullanıcılar bütün mesajlaşmalarını görüntüleyebiliyordu. Ancak artık bu destek tamamen sona eriyor. 

facebook messenger artık sms desteği vermeyecek

Meta tarafından yapılan duyuruya göre mesaj gönderme işlemlerinin devam etmesi için kullanıcıların varsayılan mesajlaşma uygulama tercihlerini değiştirmeleri gerekiyor. Yeni uygulama 28 Eylül tarihinden itibaren otomatik olarak gelecek. Varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak Messenger uygulamasını kullanan kullanıcıların farklı uygulamalara geçmesi gerekiyor. Üçüncü uygulamaları tercih etmek isteyen kullanıcılar Google Mesajlar uygulamasını kullanabilecek. Facebook uygulamasının bu desteği kaldırmasıyla ilgili birçok farklı tahmin bulunuyor. RCS gibi modern mesajlaşma standartları Messenger tarafından desteklenmiyor. 

Son Haberler