Fotoğraf düzenlemeleri artık Google Fotoğraflar üzerinden yapılabilecek

Fotoğraf düzenlemeleri artık Google Fotoğraflar üzerinden yapılabilecek
Fotoğraf düzenlemek için farklı uygulama arayışında olanlara müjde. Artık fotoğraf düzenlemeleri Google üzerinden gerçekleştirilebilecek. Web üzerinden photoshop deneyimi için tüm detaylar...

Geçtiğimiz yıl güçlü düzenleme araçları, video efektleri ve hatta kullanıcıların kendi anılarını oluşturduğu yapay zeka araçları kullanıma sunulurken Google fotoğraflarda yeni özellikler devreye girdi. Fotoğrafları düzenlemek artık daha kolay hale gelecek.

Google fotoğraflar üzerinden yeni düzenleme menüsünde yer alan dört ön ayar seçeneğiyle fotoğraflarınızın renklerini değiştirip farklı bir hava katabileceksiniz. Öneriler kısmından yenilenen görüntü karşınıza çıkacaktır. En boy oranı sekmesi artık kullanıcılara önceden ayarlanmış olarak sunulurken farklı platformlar üzeriden görsellerin kırpılması kolaylaştırılıyor. Bir sonraki bölümde ise parlaklık, kontrast, vurgular, dolgunluk gibi fotoğrafların üzerinden ayarlar yapılır.

google fotoğraflar

Google fotoğrafların bu özelliklerini denemek isteyenler PC'den ya da MAC cihazlarından tarayıcıyı kullanarak işlemlerini yapabilir. Google Fotoğraflar'ın internet sayfasına girip fotoğraf seçerek sağ üstte bulunan paylaş kısmından düzenleyerek kullanıma hazır hale getirilir. 

Son Haberler