Galaxy Ring, Samsung olmayan telefonlarla da uyumlu mu?

Galaxy Ring, Samsung olmayan telefonlarla da uyumlu mu?
Samsung'un yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring'in Samsung dışında diğer cihazlarla uyumlu olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Galaxy Ring, Samsung olmayan telefonlarla da uyumlu mu?

Samsung, Galaxy Ring'in tanıtımı sırasında uyumluluk konusunda net bir bilgi vermemişti. Ürün sayfasına bakıldığında, yüzüğün sadece Samsung telefonlarıyla çalıştığı izlenimi edinilebilirdi. Bu durum, kullanıcıların Galaxy Ring'in diğer Android telefonlarla uyumlu olup olmadığını merak etmesine neden oldu.

Samsung Ring, her cihazla uyumlu mu?

YouTuber M. Brandon Lee, Galaxy Ring'in Samsung dışındaki telefonlarla da çalıştığını gösteren bir video paylaştı. Lee, Galaxy Ring'i Nothing marka bir telefonla başarıyla eşleştirdi. Bunu yapabilmek için Google Play Store'dan Galaxy Wearable uygulamasını yüklemek gerektiğini belirtti. Ayrıca, kurulum işlemi sırasında Samsung Sağlık ve SmartThings uygulamalarının da yüklenmesi gerekiyor.

Özellikler ve sınırlamalar

Galaxy Ring'in tüm özelliklerinden yararlanabilmek için Galaxy AI destekleyen bir Samsung telefonla eşleştirilmesi gerekiyor. Enerji puanı ve Galaxy AI sağlık önerileri gibi gelişmiş özelliklere ihtiyaç duymayan kullanıcılar, Galaxy Ring'i Samsung dışındaki Android telefonlarla eşleştirip temel özelliklerini kullanabilirler.

Teknik özellikler ve kullanım

Galaxy Ring, titanyumdan yapılmış hafif ve dayanıklı bir akıllı yüzüktür. İçinde kalp atış hızınızı, uykunuzu (süre, kalite ve aşamalar), vücut sıcaklığınızı ve egzersizlerinizi ölçebilen sağlık sensörleri (ivme ölçer, biyoaktif sensör ve sıcaklık sensörü) bulunur. GPS özelliği bulunmayan yüzük, uykunuza, sıcaklığınıza ve egzersizlerinize göre size günlük bir Enerji Puanı verir. Bu puana dayanarak, egzersiz yapıp yapmama kararını verebilirsiniz. Galaxy Ring, IP68 derecesinde toza ve suya dayanıklıdır (100 metreye kadar). Tek şarjla 6-7 gün kullanım süresi sunar ve USB-C portu üzerinden özel kutusunda şarj edilir.

Son Haberler